petarkadas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Herkese merhaba, kullanıcı adımdan da anlayabileceğiniz gibi www.petarkadas.com sitesinden yazıyorum, uzun bir süreden beri üzerinde çalıştığımız ve sokak hayvanlarını sahiplendirmeyi amaçladığımız sosyal fayda amaçlı projemiz henüz bitti. www.petarkadas.com/petbul.php adresi yeni başlayan projemizin ana sayfası, bu adreste şu anda ev arayan sokak hayvalarını görebilirsiniz. Link vererek veya bizzat gönüllü üye olup evsiz hayvan ekleyerek veya barınaklara bu imkandan haber vererek bize destek olabilirsiniz. PETBUL, sadece internet üzerinden yürüyen bir proje olduğundan başarısı için diğer web sitelerinden link alması ve bilinmesi çok önemli. Şunu açık olarak ifade edebilirim ki, üzerinde çok çalıştık ve destek istiyoruz, okuduğunuz için teşekkürler.[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! [Bu mesaj petarkadas tarafından 17 Eylül 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Sayfa çok güzel, başarılar dilerim. Üye oldum.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 petarkadas çok başarılı bir proje ve site. altınörümcek'te te iyi bir dereceye giremesede ilkler arasında yer alabilmişti. site hızla gelişiyor. site sahipleri ağustos'tan beri bu iş için uğraş veriyorlar. tebrik etmek gerekiyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 masejını aldıktan sonra hemen uye oldum.umarım bır faydam dokunur.ders kayıt işlerim biter bitmez dediğim gibi hayvanları koruma topluluğuna durumu bildiricem.daha fazla yapabıleceğim bir şey olursa elimden geleni yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Teşekkür ederiz, üye olmanızın ve destekleyici sözler söylemenizin tabi kifaydası dokunur, evsiz hayvanları sahiplendirme fikri petarkadaş ilk çıktığından beri aklımdaydı, fakat nasıl olacağına dair bir modelim yoktu, sonra dünya çapında ünlü www.petfinder.org sitesinde bu işin başarıyla yapılabildiğini görünce cesaretim arttı ve şimdi bebek yaşıyor işte... Ben, orc_lord'dan bir şey rica etmek istiyorum, acaba paticik.com projeye mesela reklam almadığı zamanlarda ya da kenarda köşede çok küçük bir linkle bile olsa destek olabilir mi, yani paticik genel yöneticileri bu konuya nasıl yaklaşırlar? Çünkü, PETBUL tamamen internet temelli bir proje ve tanıtılmaya ihtiyacı var. Ayrıca scarab gönüllü üye olduğun için çok teşekkür ederim, topluluğuna bahsetmen ve etrafından evsiz hayvanları PETBUL'a eklemen çok iyi olur.[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 umarım beklediğinizden bile güzel şeylere imza atbilirsiniz :) başarılar dilerim[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yetkiler aşırı derecede meşgul. gerekli kişiler çevirim içi oldukları zaman özel mesaj atacağım. şimdilik sticky topic yapıyorum, ufakta olsa yardımı dokunabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 :) Güzel haber, yapışkan topic de bence çok anlamlı bir destek, teşekkür ederiz orc_lord...[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 güzel olmuş üye oldum bende işala yardımım dokunacak bişieler olur[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar