myster1o Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: muzcu, 21 Eylül 2005 01:04 tarihinde demiş ki: bu kadar küçümsediğine göre T1 felan var :) said: _Mordrac_, 20 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki: net bağlantın var tabii ki üniv boşken 5 mb/s görmüştüm ben. [signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: _Mordrac_, 20 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki: net bağlantın var tabii ki üniv boşken 5 mb/s görmüştüm ben. abi bu baglantinin ismi ne :-O[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: RaidenXelRu, 21 Eylül 2005 12:58 tarihinde demiş ki: said: _Mordrac_, 20 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki: net bağlantın var tabii ki üniv boşken 5 mb/s görmüştüm ben. abi bu baglantinin ismi ne :-O abicim her bağlantının ismi olmaz ki :D sabancıya özel bağlantı. adı da internet bağlantısı işte biraz hızlı o kdr[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evet öğrenci servisinden aradılar ilk dönemlik kesin kaydımı yaptırdım geçmiş olsun..[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 allah kurtarsın.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 mysterio yurt odasından bu baglantıyı kullanabılıyormusn? kendı makınan ile[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evet her odada kişi sayısı kadar bağlantı çıkışı var, ethernet kablosu mu crosscable mı ne onla bağlıorsun desktop ya da laptop ını hem tum okulla networke giriorsun (lan rules) hem hayfan gibi bağlantın oluo (net rules) kısaca sabancı rules oluo ama ben yurtta değilim :([signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: myster1o, 21 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: evet her odada kişi sayısı kadar bağlantı çıkışı var, ethernet kablosu mu crosscable mı ne onla bağlıorsun desktop ya da laptop ını hem tum okulla networke giriorsun (lan rules) hem hayfan gibi bağlantın oluo (net rules) kısaca sabancı rules oluo ama ben yurtta değilim :( verdiğin bilgi için tşkler bu arada kalcak yer konusunda inşallah guzel bi çözüm bulursun[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abi ben küçükyalıda oturuorum okula max 40 dakka servisle de, sonuçta her sabah git her akşam gel yapmak istemiodum ve yurt olayına girmek istiodum yani yatacak yerim yok değil eıuheuhe[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: myster1o, 21 Eylül 2005 13:13 tarihinde demiş ki: abi ben küçükyalıda oturuorum okula max 40 dakka servisle de, sonuçta her sabah git her akşam gel yapmak istemiodum ve yurt olayına girmek istiodum yani yatacak yerim yok değil eıuheuhe sabancı baya dışarda kalıo o zaman yav :)[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 olum sabancı sanayi sitesinin orda ben istanbulda diyemem şahsen, bir bok yok orda :D istanbul park var ya F1 yapıldı oraya yakın :D[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sezon basinda sakat raporu alip kotu bi giris yapicam galiba ben yurtlara. ama gecen seneki ortam olmayacak.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 CS ÖGRENCİSİ OLARAK CS SECEMEDİM DAHA NOLSUN LAN BURDAN DOYA DOYA KÜFRETMEK İSTİYORUM[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bütün saatleri denedin mi nasıl olur ya eğer dolduysa kesin ekstra yer açmaları lazım.. ben girdim allahtan bi daha da çıkmam gerekirse Hum'u da almam...[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 21 Eylül 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sen 4:30'dan sonra paso deneyecen birileri kesn Hum'u ayarlarken Cs'yi drop edecek orayı kapman lazım direk.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bence telefon aç konus sonucta cs required bi ders deil mi, bi de her zaman için ders alımı için okula gidin okuldan girin siteye, çünkü internet kıvranırken intranetten cork cork alabliosun dersleri sabancıda ole mi bilmiorum ogrenicem 1 donem sora :D[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yarin cs kontenjani aciliyor tamamdir, Albert Levi'yle de konustum zaten. Simdi math 203 ve hum 202-201 e yüklenicem isalah[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 adresinizi istanbul nie gösteriosunuz ki? istanbul dışı bi tanıdıgınızı yazaydınız direk alırdınız yurdu :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 olm ikametgah veriosun adamlara kendi adına, tanıdık muhtarsa git il dışından ikametgah al yoksa yurda almıolar[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 cok ahlakliyiz, ama cebren ve hile ile bunun acisini cikartmasini biliriz seneye.[signature][hline]agostos 2005Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 destekcisiyim[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben de..[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Allah Yardımcınız olsun valla karda kışta napacaksınız merak ediyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tulum getirip studylerde yatın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 valla bir kere geldim sabanciya , allah yurt cikmayanlarin yardimcisi olsun..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar