KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 barış burda küfür yasak kısaltılmış küfürde aysak yukarıdaki kuralları oku ..yeni geldin öğren:-) ve pazar alnını kullanmayıp yeni topice sell bilmemne bilememne yazanlara GAY diyoruz bunuda öğren sonra 35 kişi GAY derse bu ne yaw !!!deme:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bilmiyom kuralları öğretiyom...löl msne gel ordan konuş burayı mirc'e çevirdik...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brocker Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 barış dallamasının olduğu yerden ne bekliyosun suna birisi ban atsında kurtulalım[signature][hline]Server:Ares Nick:::Kronos:: Lvl:6x ELemental Lord Clan:Nothing Np: 13x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Arkadaşlar sizde kimin banlandığı ve kaç gün olduğu yazıyor ama ben websitesinden girdigimde ne kadar ban atıldığı ve kimin banladığı yazmıyor hiç bir sebep ve zaman yok ayrıca banlayan kişinin adıda tertemiz websitesindeki accountuma ait sayfa :)[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00tabulous Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brocker Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Öle Olduğu zaman char 1 2 saat içinde açılıyo sorun bizim charda o catharine midir nedir onun ban atması bide sebep yazması kaşarın[signature][hline]Server:Ares Nick:::Kronos:: Lvl:6x ELemental Lord Clan:Nothing Np: 13x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 çar banlanmamıştır ama girince national point yazan yerde kocaman bir ^^0^^görüceksin...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brocker Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Benim Charım Girsin Npnin a.q Np Her zaman Yapılır Bu kadar çok n00b olduktan sonra :D[signature][hline]Server:Ares Nick:::Kronos:: Lvl:6x ELemental Lord Clan:Nothing Np: 13x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 benim char hala blocklu ve anlamadığım şey 25 gün premium olmasına rağmen web sitesinde 0 gün gözükmesi. şu catherene yi yatırıp ............. lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 güzelse bende gelem:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ahahah n00b ben ona demedim catrine güzelse bende gelem dedim 1 ve ewet ben edit veya illegal deilim n00bum ....5 para yokken birden+7lyconu biyerlerinden çıkardın heralde_?neyse konuşturma beni varsa sölüceğin msne gel...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: bariss, 21 Eylül 2005 21:25 tarihinde demiş ki: sende şöle bişiy yazıyormu due charback zart zurt gibi bişiy diyorsa charback gibi o zman char (T) eğer bişiy yazmıyor ve adres private yeri kapamış hiç bir şey gözükmüyorsa bişiy olmamaıştır çok merak etme zate K.e geldi oyun bitti oyunun içine sıçtılar yeni server gelirken tüm paralar silindi vs. Eğer şu an senin siteden loginde bi sebep yazmıoyorsa açılır :O asıl öyle yazılırsa açılması gerek. chargeback ile ne işim olur. şimdiye kadar hiç cash point almadım. premiumu bile paypal ile yeniliyorum. char 4 kez dupe kontrolundan geçti. herkesden bişeyler silinirken benden 1 coin bile silinmedi. tüm itemlerim sağlam duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sonra bişey dicem olmucak bana nie laf attın dicen....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brocker Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 baris harbiden n00bsun bendeki lycaon un dupe olmadığını adın gibi biliyosun he bu arada sen daha kendi adını bilmiyosun lol seni.[signature][hline]Server:Ares Nick:::Kronos:: Lvl:6x ELemental Lord Clan:Nothing Np: 13x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 löl:lol:[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 official forumu da yazıya kapamışlar. şuan ordaki herkes read-only pozisyonuda bekliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Adım Hasan bu arada arkadaşlar kafam dalgın şu ban olayı ile uğraşıyorum. Amacım ban sebebi ve kimin ban attığı...[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00tabulous Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 dostum. eğer block açtırabilme gibi bir durumun olursa bize de yardım etmeni isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Forum writing is temporary unavailable. Please check the announcement on main website for further information later. We are sorry for the inconvinence and Thank you for your cooperation. forumun süreli olarak yazışmaya kapatıldığını ve gerekli açıklamanın web sitesinde verileceği yazıyor. hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 KORKACAK BİŞİ YOK SERVER I SECIN SONRA KARUS ELMORAD GELİYO NEW CHAR DİYE NE İLE OYNUYOSANIZ ONA TIKLAYIN OK DEYİN CHARLARINIZ YERİNDE DURUYO KOLAY GELSİN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Okumadan Yorum Yapmayın Lütfen....[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?p=409249#409249 Ares serverlarında Aresmajere yok bundan sonra herkese kolay gelsin :/[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00tabulous Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Neden char ada birşey mi olmuş ? :([signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o topicin başında diyor ki " eğer aşağıdaki listede adınız varsa support ile kontak kurmayın. blablabla gibi şeyler. son olarak da 1 lvl dan başlayıp oynamakta özgürsünüz" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: AresMajere, 21 Eylül 2005 21:56 tarihinde demiş ki: http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?p=409249#409249 Ares serverlarında Aresmajere yok bundan sonra herkese kolay gelsin :/ iide anlamadım np deleted dio çar deleted veya ban deilki_?[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Nps and item too[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar