vimpir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 arkadaslar 4gb datayi neroyla sildim bunu tekrar geri getirmenin 1 yolu varmi acaba?[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 dvd den sildiysen geçmiş olsun..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 quick format ile sildiysen teknik olarak bir yolu kesinlikle olmalı. Ancak herhangi bir program bilemiyorum bunu yapacak.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Quick sildiysen, GetDataBack ile geri alabilirsin. Full Format attıysan, hiç şansın yok malesef. DVD yüzünü sabit diske klonlayan yazılımlar var gerçi ama onlara da ulaşmak imkansız. Sabit diskler içinden 3 5 nesil önceki verileri aramakta kullanılan şeyler...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 GetDataBack dvd den getiricek dimi? diskten bahsetmiyorum[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 silinmiş bir DVD deki veriler nasıl geri getirelecek ki? varmı öyle bi program? eğer cidden varsa duacınız olurum. Elimde yanlışlıkla silinmiş 2 tane çok çok önemli DVD var.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Sadece DVDRW için "BAZEN" geçerli bir yöntem... 1. GetDataBack kurulur. 2. DVD-RW disk Quick Format ile sadece 1 kere silinmiştir. 3. Sabit diskte 4.7GB boş alan olmalıdır. Bunlar varsa, programı açıyor ve "Veriyi göster" diyorsunuz. Sabit diskinize bir sürü CHK dosyası yaratıyor. Onlardan hangisinin ne olduğunu bilemeyeceksiniz tabi ki. O yüzden programın içinden orjinal dosya adlarına ve boyutlarına bakarak düzenleme yapmanız lazım. %100 etkili bir yöntem değildir. Sadece yapıldığını gördüm[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 quick format ile sildiysen belki bi ihtimalgetdataback amma full erase yaptıysan geçmiş ola.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ntfs olani indirdim ama dvdrom gozukmuyor sadece diskler var[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Benzer programları deneyebilirsin. Sürüm farklılıkları arasında değiştirilmiş özellikler olması normal. Elbet ki bu tarz programlardan biri aynı işe yarar.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 eminmisiniz DVD için data recover programı olduğuna?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya dejavu oldum ben bu topic 10 post olmamısmıydı ya ? bida oldu bidaa oldu?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 dvd ile başlayan bi kaç topic var belki ondan de-javu olmuşsundur fistan :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 senin uykun gelmis :-p[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 oha ya deli gibi cevap yaziyorunuz:)[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya harbiden ben bu posta cevabımı 19 eylülde atmamıştımki? en az bi 3 gün oldu ben ilk postumu atalı?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 dvd-rw ye ilk defa bişey yazıyosan şansın var getdata back ile![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 getdata sadece sabit diskleri goruyor yoksa ben yanlis bisimi cektim :([signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar