sQu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 selamlar, elimde full dragonball GT var. Şu anda da DBZ yi çekiyorum. Elinde dragonball yani ilk serisi olan arkadaşlar varsa diger seriler karsiligi yada aradiginiz herhangi baska bir anime karsiligi takas yapmak isterim. Anime arşivim oldukça geniştir oyüzden aradiğiniz bir anime var ise %95 ihtimalle elimde vardir. icq:99616000 msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesajlara cevap vermiyorsun MSN'den ya da ICQ'dan?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 valla msn yada icq dan gelen her msgi cevapladim, silip bi daha eklemeyi dene istersen. Trillian kullandigim için bazen oluyo böyle şeyler. Ben ekliyorum seni listeye şimdi msg aticam [Bu mesaj sQu tarafından 22 Eylül 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar