Throndor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ohannes johannes.. Philips "bilgisayarlı tomografi" reklamı verdi avrupa yakasının aradaki reklam kuşağına.. Komedi dizisi izleyicilerini potansiyel bilgisayarlı tomografi alıcısı mı gördü adamlar.. Ayrıca reklamı yapılan en pahalı ürün klasmanında bir numaraya koydum aleti..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 anadolu yakasındayım baya gördüm o reklamı ben. bence o reklamın amacı ürünün değil markanın reklamını yapmak böle bişi yaptık heyt bize şeklinde gibi. arçeliğin robotu gibi düşün mesela.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o diil abi en güzeli Citroen reklamı:D[signature][hline][b]TFC= |PTCK|Fransuxa :) Cs = Fransuxa alayınagider :D Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 efekt mefekt o kadar geliştiğine göre yapsalar ya bi transformers filmi, izlesek, hakkaten.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 voltran voltran[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ama orda esniyo fln süfer biji[signature][hline][b]TFC= |PTCK|Fransuxa :) Cs = Fransuxa alayınagider :D Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yaratıclığın sonu yok, yakında stand-up yapanı da çıkar o arabanın :P[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 reklam baya işe yaradı ama ii sattı C4[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar