Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Philips reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ohannes johannes..
Philips "bilgisayarlı tomografi" reklamı verdi avrupa yakasının aradaki reklam kuşağına.. Komedi dizisi izleyicilerini potansiyel bilgisayarlı tomografi alıcısı mı gördü adamlar..
Ayrıca reklamı yapılan en pahalı ürün klasmanında bir numaraya koydum aleti..[signature][hline] Deus Ex Machina
Mesaj tarihi:
anadolu yakasındayım baya gördüm o reklamı ben. bence o reklamın amacı ürünün değil markanın reklamını yapmak böle bişi yaptık heyt bize şeklinde gibi. arçeliğin robotu gibi düşün mesela.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Mesaj tarihi:
o diil abi en güzeli Citroen reklamı:D[signature][hline][b]TFC= |PTCK|Fransuxa :) Cs = Fransuxa alayınagider :D
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Mesaj tarihi:
efekt mefekt o kadar geliştiğine göre yapsalar ya bi transformers filmi, izlesek, hakkaten.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
voltran voltran[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
ama orda esniyo fln süfer biji[signature][hline][b]TFC= |PTCK|Fransuxa :) Cs = Fransuxa alayınagider :D
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Mesaj tarihi:
Yaratıclığın sonu yok, yakında stand-up yapanı da çıkar o arabanın :P[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
  • Yeni Oluştur...