Lixad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya şimdi bende bi cd vardı çok az bi kısmı dolmuştu sonra bunun üstüne yeni lerini eklemem gerekti ama öncekiler birden ortadan kayboldu fiziksel olarak bunun mümkün olmaması lazım benim tekrar önceki bilgilere nasıl erişebileceğim hakkında bilginiz varmı[signature][hline]Elleme orama burama ya! [Bu mesaj Lixad tarafından 20 Eylül 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yazmadan önce "Multi Session" seçildiyse sorun yok. Fakar MS yazarken bir yandan da eskilerin üzerine yazmaman, import edilmiş yazma senaryosuna ekleme yapman gerekirdi. Eğer görünmüyorlarsa, o iş geçmiştir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 tamamda cd deki bilgilere bi zarar geldiğini sanmıyorum sonuçta onlar hala orda okumanın bi yöntemi olmalı[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bak, sen 2. bir session ile verinin üzerini kapattın artık. Özel bir yazılım bulabilirsen -ki bunu sadece mantık olarak söylüyorum- ve eski sessionları import etmeyi becerebilirsen görürsün. Ama o dosyaları sadece görebilirsin diye düşünüyorum. Açıp kullanamazsın.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 aynısı bende de oluyo, aynı makinadaki farklı dvd ve cd romlarda sessionlardan birini görüyorum, ayrı ayrı böyle bir makina bulursan onda dene. sadece cd-rom mu kullanıyon?[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hımm nerodan bakabildiğimi farkettim toplam 3 session yazılmış 1 le sonuncusunu yeniden okuyabiliryorum ama bana alzım olan 2. sini okuyamadım.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 cd yi koy cdrom'a sağ tıklatıp volume dan 1 yi seç 1. seçersen dekiler 2. yazmışsan ve seçersen ikinciler çıkar![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 volume diye bişi yok desem[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 olur mu yaw özelliklerden giriceksin![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar