Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 merhaba, data kablomu ablama verdim ve yurt dışına götürdü. yeni bir data kablosu almak yerine aynı fiyatlarda bir bluetooth cihazı alayım dedim. gittim baktım. şöyle düzgünce kutuda, metre genişliği iyi olan bir şey aldım. msi'nin bluetooth cihazı. cihazı kurdum ve gerekli yazılımını yükledim. tıkır tıkır çalıştı. fakat cep telefonuma dosya aktarmak veya program yüklemek gibi şeyleri yapamadım. nokia pc suite ile kullanayım dedim open media ve doğru veya kullanıma açık olduğundan emin olun gibi bir hata ile karşılaştım. yani şuan bu cihazı kullanamıyorum. kafamda bir şüphe uyandı. bluetooth'larında bazı portları mevcut. dosya transfer, kulaklık vb. gibi. aldığım cihazın kutusunda pc2pc bluetooth transceiving key diye birşey yazıyor. sanıyorum ki 2 tane bu msi ürününden alıp bilgisayarları birbirine bağlayabiliyorum? teknosa'dan 6 eylül'de almıştım. değiştirmeyi düşünüyorum. yada bu hatayı nasıl telafi edebilirim? 6 eylül'de aldım değiştirme sürem dolmuşmudur acaba? MSI Bluetooth 6967 / Teknosa[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 evet, bluetooth ile bilgisayarları bağlayabilirsin. fakat bu ürünün desteği konusunda bilgim yok ayrıca nokia pc suite kullanırken, bluetooth cihazını bağladıktan sonra com portlarından biri gibi çalışır hale getirebilirsin. örneğin com6. ben böyle yaptığımda pc suite sorunu çözülmüştü.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hmm ne gibi com 6'yı çalışır hale getireceğim yada nereden getireceğim?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 cihazı değiştirdim. billinton'un usb adapter'ini aldim. 100-200 metre arası çekiyor. güzel görünüyor, antenide var. onu deneyeceğim birde son olarak :) bu çalışmassa bunu değiştiremem. çünkü kutusu açılınca kapanmayacak türde :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bak ben direk usb den baglanıyorum en kralı :)[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bende de ilk aldığın msı bluetooth cihazı var.keşke değiştirmeseydin! ben sorunsuz kullanıyorum problemi çözerdin bi şekil yaw![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar