ollymnor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben seyredemiyorum yaw. tvde film olmuyor. bütün büyüsünü yok ediyorlar. sık ve çok reklam veriliyor. bazen ne seyrettiğimi unutuyorum. başka kanala geçip orada kalabiliyorum. sonra aklıma geliyor ama reklam bitmiş ve film ilerlemiş oluyor. VCD veya DVD tercih ediyorum ya da CNBCe falan. tvde film seyretmeyi seven var mı?[signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 tabi ama bu sadece bazı kanallarla sınırlı mesela cnbce dedigin gibi neredeyse cok nadir veriyo reklam film sırasında[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sana dijitürkte moviemaxı öneririm :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 aslında doğru ama önce digiturk almak lazım. kablolu yetiyor. film için de dediğim gibi VCD ya da DVD kullanıyorum.[signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zezukka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 en güseli.. en azındna bi arşivde yapabiliosun kendine .. ileri geri sarma var.. durdurabilmekte var istediğin zaman .. en güseli evde vcd dvd ile takılmak .. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben tv sadece TRT'de film izlerim .başka kanallarda cıvıtıyorlar. cnbc-e de ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar