BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 iyi bir warrior/monk nasıl olmalı hangi item ve attributeları kullanmalı? elementalist hoşuma gitmedide :p[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 birde sendit.com da order statusta Guild Wars (PC) £26.49 status: In progress (Cancel This) olarak gözüküyo hala kargoya verilmemiş demekmi bu?[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 işleminiz devam etmekte demek o.yolluyacaklar yani[signature][hline]For The Emperor!!!
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ne acıdan istedigine baglı PvP diyosan W/Mo işe yaramaz cunku kimse artık saf degil arkada monk varken Tank gorevi goren warriora saldırmıyor e bu durumda warriora kimse saldırmadıgı icin tank gorevi goren warriorımız işe yaramaz bir kutle olarak grupta bulunuyor bunu anlayan diger grup uyeleri W/Mo yu gruba almıyor.Bu dediklerim pvp icindi pve de ise tam tersi W/Mo cok tutulur cunku yaratıklar salaktır ilk onune cıkana dalarlar.Bu durumda warrior lar tank gorevi gorurler ve cok sevilirler. PvP de ise su sıralar W/R ler cok tutuluyor ki dun gece 2 kere hoh u kazandım oyle bi grupla bayada zevkli her ne kadar cok kufur yesekte :P . Sonra W/E Hammer la Knockdown -Aftershock warriorlarda 4 e 4 arenalarda tutuluyor mesela. Ama GW de boyle sagdan soldan duyduklarınla degil kendi beynini kullanarak bir build yapıp sonra başarılı olmanın tadıda bir başka oluyor tabi :) .
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 peki w/r de hangi silahı kullanmalıyız hangi attributeları almalıyız ? bir iki ipucu lütfen :)[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 w/r yaparsak pet alabiliyormuyuz?[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me www.palantis.com
TheMask Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 evet alabilirin bunun da zaten buildleri mevcut 7 adet w/r ve elder wolf ile birlikte 1 adet necro baya bir iş yapiyor :)
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Dun 2 kere hoh u kazandıgımız takımı yazıyom. Benim W/R buildim: Charm Animal - leveli dusuk petler daha iyi olur kolay olmesi acısından. Revive Animal- Scarred Earth icin. Res Sig Apply Poison Dismember Axe Rake Bulls Charge-[e] I Will Avenge You! I Will Avenge You! = Etraftaki her olu ally icin 10 sn lik +6 hp regen ve %33 daha fazla saldırma hızı kazanıyorsunuz. Etrafta 6 tane pet olusu varsa bu 60 sn eder ve 45 sn lik Recharge time dusunulurse bunun anlamı sınırsız +6 hp regen ve %33 hızlı saldırı hızı. Dismember la deep wound verip Axe Rake ile Cripple yapın kacmaya baslarsa Bulls charge ile knockdown yaparak kovalayın(ayrıca bulls charge i relic run lardada kullanabilirsiniz) Ve en onemlisi olen biri ölürse HEMEN resleyin signet ile.IWAY gruplarıyla karsılasırsanız ilk once Necro larını oldurun sonra warriorları... Sakın petlerini oldurmek gibi birşey yapmayın petleri en son oldurebilirsiniz. Ayrıca savastan once ve savas sırasında Apply Poison kullanmayı unutmayın her vurusunuzda poi vurmak hele IWAY ile inanılmaz etkiliyor. 8 kişilik grupta birinde revive animal birinde Winnow birinde Pred olcak bunlar olmazsa olmaz. 6 tane W/R 2 tane Necro. Necrolardan biri Death Magic oburu Blood Magic olcak. Blood Magic Necro: Order of Vampire Order of Pain Ward Against Foes ne varsa.. Death Magic Necro: Death Nova Tainted Flesh[e] Well of Profane Well of Sufferin Putrid Explosion Birkac heal skilli Taktik kolay oldukca ama genede ne yaptıgını bilen adamlarla kazanıyorsunuz. Ortalıkta bir suru boyle takım var HoH a gidene kadar en az 7 tane IWAY takımı yendik 3 tanede rank 20-50 arası guild. Heal-Smite Ball lara karsı peti iceri yollayıp Well of Progane ile butun Enchantlerini silerseniz direk biterler veya butun petlere Death Nova atıp hepsini iceri yollayarak toplanmıs olan grubu oldureblirsiniz. 6 pet tanesi 100dmg 6*100=600 dmg death novalar ile + 15 sn lik poison suresi var. [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 19 Eylül 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: MonteDarkFloyd, 19 Eylül 2005 19:12 tarihinde demiş ki: Ama GW de boyle sagdan soldan duyduklarınla degil kendi beynini kullanarak bir build yapıp sonra başarılı olmanın tadıda bir başka oluyor tabi :) . demişsin ama o build snn deil o buildi her 3 takımdan 1inde görüorum..
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Eh bende yazdım onu benim degil diye sahsen IWAY buildinide cok sevdigimi soyleyemem en zevklisi benim kendi monk buildim gibi geliyor bana ama ne kadar laf ederlerse etsinler IWAY guzel oluyor TS yok VENT yok cogu zaman kimse birbirine kufretmiyor grup kurmak-bulmak kolay kısa yoldan HoH a hızlı tur gibi birşey.İyi bir takımla HoH kazanabiliyorsunuzda. Flavor of the Month diyorlar işte :) Gelecek ayın modasınada full ranger - savage shot takımları aday gosteriliyo ozellikle savage shot a yapılan yeniliklerden sonra.. Halada derim benim kendi monk buildim bana en cok zevk vereni.Zaten IWAY oynamayıda bıraktım artık.
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: MonteDarkFloyd, 19 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Dun 2 kere hoh u kazandıgımız takımı yazıyom. Benim W/R buildim: [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 19 Eylül 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] demişsin ama ? bana göre pet build kdr rezil bi build yok ama :)
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ne niyetle okuduguna gore degişir cogu zaman iyi okursan ordaki Benim in Benimki anlamınada gelebilecegini bilirsin. Ayrıca onu dememin baska bir nedeni IWAY buildinde onemli olan tek sey I will avenge you skillidir nerdeyse gerisini herkes kendi koyar o yuzden oraya "Benim"( "Benimki" ) yazdım. Cogu zaman IWAY de Eviscrate kullanırlar ben bulls charge kullanıyorum mesela onun gibi... Birde yazdıgım yazıları genelde cok kez okurum (postlamadan once) neyi ve nasıl yazdıgımı genellikle iyi bilirim. EDIT:Neye göre rezil?Nasıl rezil?Neden rezil? Daha dogrusu Obur buildlerden farkı neki o rezil diger buildler "normal" olsun. Eger bir insan oyunu eglenmek icin oynuyorsa (ki oyunlar bunun icin oynanır) herkes nasıl egleniyorsa (baskalarını rahatsız etmeden, ki buda bir bug oluyor ve IWAY de bug gibi birşey soz konusu degil.. ) oyle oynamakta ozgurdur.Ben IWAY oynadım eglendim,eskiden 8 monk giriyorduk hoh a ondada egleniyordum.E sonucta bug yok birşey yok ortada istedigim gibi oynarım. "Rezil olmayan" buildde illa 3 monk 1 ele 2 warrior 1 mes 1 necro vs. mi olması lazım? [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 20 Eylül 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir]
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 i will avenge you da herkez kullanıyor bulls charge ida kullananı gördüm zaten i will avenge you suz bir pet build olamaz ha bana göre neden rezil e gelirse coğu basit takımlar , çaresiz takımlar bu builde başvuruyor insanlar kendi beyinlerini çalıştırmak yerine dier insanları kopya ediyor. bugune kdr hiç bir iyi takımın (hoh u en az 3 , 4 kez kazanan) pet build yaptıgını görmedim zaten bir bug üzerine kurulu o pet build. i will avenge you : petlere göre degerlendirmemeli order of vampire , pain : petlere dmg eklememeli neyse ben kendi fikirlerimi yazdım bu tartışma uzar gider ama şunu söyliyim 1 kere bile pet buildde bulunmadım bulunmamda :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya ben w/r yaptım ama hiçte öyle hoşuma gitmedi :-P w/me veya w/mo yapıcam en kısa zamanda :D[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yazdıklarımı bir daha oku.Bu sefer art niyet olmadan lutfen. Tartısma baslatmak istemiyorum ama ben orda IWAY i herkes kullanıyor gerisi biraz onlara kalmıs isteyen istedigini koyuyor demişim. Sende "IWAY i de herkes kullanıyor onsuz pet build olmaz" diyorsun?? . İnanıyorumki(istiyorum) yazılarımı tam okumadan cevap verdin. Obur konuda: Bazı insanlar pvp de hırs yapar hafif ego ları fln girer bu kotu birşey degildir kesinlikle bende oyle olurum bazen,ama bazıları genelde RPG charla oynayanlar gibi insanlar pvp de hic hırs yapmaz ooyle ne isterlerse yaparlar ne gvg umurundadır ne bisi boyle insanlarin azcikta olsa pvp yapıp eglenmesi bence guzel birsey.Ha kotu olan sey ne bir takımı yendikten sonra bu insanların "IWAY = GAYWAY " "Fuck you n00bs!" "Get yourself a original build suckers!" sonuncuyuda E/Mo smiter soylemisti :),gibi laflar yemeleri bayada cok yiyorlar neden yiyorlar cunku karsıdaki takım sanırım sırf pvp icin ugrasan o fame kasıp sehirlerde emote spam i yapan tipler ve boyle garip bir builde yenilmek hatta belki hayatında daha once pvp yapmamıs 6 tane warriordan kurulu takıma yenilmek agır geliyordur ha?.Obur taraf zaten kazandıktan sora umrunda mı kufur :) . Ama sunuda soylemeden gecmeyecem IWAY super bir build degil.Iyi bir IWAY takımı kazanır tipki her iyi takımın kazanacagı gibi kotu iway takımıda kaybeder her kotu takımın kaybedecegi icin. IWAY le dovusurken ( ki inanın baya mac yaptık ) karsılastıgımız iway dısındaki guild buildleri vs.. hepsi neredeyse aynıydı eh yani herkes birbirinden calıyor kimse onlara birsey demiyor bir grupta 6 tane W/R olunca mı dikkat cekiyor? IWAY : Bug degil iyi oku acıklamasını ally diyor petlerde ally dir hatta Ghostly Hero bile ally sayılır ally ın anlamını biliyorsundur herhalde. OoV:Ordada Party Member yazıyor yukardaki gibi petlerde party memberdir Ghoslty Hero da. Inan bana ortada bir bug olsa,Anet durmazdı salak degiller o kadar,onlerine geleni nerf yapan adamlar O bulunmadım bulunmam olayı ne anlama geliyor anlamadım ama genede afferim :). Ha birde Hoh u 3 - 4 kez kazanıp ona basvuran takım gormemis olabilirsinde ben o takımla hoh u 3 - 4 kez kazanan takım gordum. Dedigim gibi iyi IWAY takımı her iyi takımın yapacagı gibi kazanır ama kotu IWAY takibi her kotu takım gibi kaybeder bundan normal birşey yoktur. [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 20 Eylül 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bence hoh size karşı ii bir takım gelmemiştir weya gördügün pet buildlerinde karşısına ii gelmemiştir cünkü 3 monksuz hiç bir şekilde ii bir takıma karşı koyamazsın nedeni ise karşı tarafta bulunan takımdakilerin necroları rend enchanment , lingering curse , etrafdaki cesetlerden profane atarak ghostu cok rahat etkisiz birakar oldurur we oldukten sorada well of sufering le sizin altari blocke etmenizi engelleyerek ghost la capture edebilir. neredeyse her gün hoh a geliyorum bu konuda cok eminim. party members olayina gelince aegis de eskiden herkeze werirdi ( ghost , pet ) ama kaldirdilar we artik sadece playerlara weriyor. eminimki bir sonraki patchlerdede o büyüleri düzelticekler. arena net pvp deki savaşlar vs vs gördükten sonra düzeltiyor cünkü acele etmiyor (örnk : draw cond. 1 sn olmasi , spiritlerin degişmesi , firein güclenmesi vs vs ) kisacasi pet build e kötü bir build demiorum ama bence ii bir necro karşisinda profane lerle we hexleriyle ghostunu cok rahat öldürüp sizi halleder
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Tam olarak senin dedigin gibi olmasada Hero muzu kolay oldururler orası dogru(no monk:) ) o yuzden bizde degisik bir taktik denedik ghost u baya bir geride bıraktık.Karsımızda ilk seferinde pRp(Patient Relaxed People) vardı birde bir onceki eli kazanmıs olan bir takım veya guild hatırlamıyorum ismini o diger takımla Valorlara(pRp) karsı saldırdık sonra mavilerin herosunu oldurduk sonra son 1 dk icinde ben bulls charge i spamlayıp ghostly hero yu kapıp geldim hemen ele gecirdi sonra kazandık. 2. Dovuste Dopplegangers vardı karsımızda teke tek oldukca kolay oldu organize bir sekilde necrolarımızı koruduk onların necrolarını ve monklarını oldurduk. Eh 6 Warrior lı takımla necro oldukmek zor olmuyor... Profane IWAY icin en iyi skillerden biri.Sonucta ne monkunuz var ne birsey 5 sn lik 2 tane Enchant var sadece atarlarsa iyi olur yani.Ghostly olayını zaten yazdım yukarda.Her turlu necro bizim icin sorun olmuyor inan ama tabiki bu buildinde zayıf noktaları vardır hepsi gibi. IWAY e daha oncede fix yapmıslardı zaten eskiden olu spirit leride sayıyodu artık saymıyor.Zaten IWAY de Ally yazıyor party member yazmıyor. I Will Avenge You da bir bug yok hersey yazıldıgı gibi. EDIT:Order lar petleri ve Heroları etkilemiyor.. [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 20 Eylül 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
noregret Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 iice sacmalamıssın... istediin adamları getir forumdan msj at bana istediin IWAY buildini kullan.. siz hayatta necro koruyamazsınız IWAY in acıgı necroları koruyamamaktır eger dersenki necroları koruduk bilmeyen elemanlarla karsılasmıssındır ayrıca bisi daha var burda govde gosterisi yapcaksak kac kere hoh kazandıımı yazmiim istersen... IWAY=Noob build cok bilen cok yanılır die bi laf var bunuda en son yazim belki bisiler annarsın[signature][hline] [Bu mesaj noregret tarafından 20 Eylül 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hoh daki merdivene body block ... Ayrıca res signeti olan 6 kisi necroları hep ayakta tutabilir. Onemli olan ayakta tutmak degil mi? Ayrıca ben 3-4 kere kazandım demedim bir IWAY in oyle kazandıgını gordum dedim.Yani en azından guruda gordum resmen.Olmayacak seyde degil bizde 2 kere ust uste kazanmıstık(2. soyleyişm daa :) ) ne olcakki bunda sen istersen 50 kere kazanmıs ol burda HoH u kim cok kazandı tartısması yapmıyoruz simdi nerden geldi anlamadım ya... Bu arada afferim sanada :) Evet cok boktan takımlarlada oynamıs olabiliriz ne bileyim nolcakki ayıp mı?Ben super adamları mı yendik diyorum IWAY=Noob Build olabilir ben burda super build demiyorum ama eglenceli diyorum ve eglenmek icin oynuyorsak(o yuzden oynuyorsunuz dimi?? ) Bu benim en dogal ozgurlugumdur IWAY de oynarım yarın gelirse baska birşey onuda oynarım kimsenin ne dedigide umrumda olmaz yani.Isterseniz Noob(ne demek oldugunu biliyorsunuzdur umarım) deyin isterseniz baska birsey. [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 20 Eylül 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
noregret Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 neyse yazdıın seylerin tesaduf eseri olduu gercek..[signature][hline]
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Asıl bombayı ben patlatıcam şimdi. IWAY nedir :D[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me www.palantis.com
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Heh.Pardon tartısma havasına girip topic namına birşey bırakmadık ama...IWAY=I Will Avenge You! skillinin kısaltması ya su mal amerikalıların baska bi kısaltması işte..Herseyi kısaltıolar.Fotm - IMO - FTW - WTF vs.. :) Skill: I Will Avenge You! [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 21 Eylül 2005 06:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Saol :) 2 gündür oyundayımda, wts falan diyolar, alacakları mal içinmi kullanıyorlar,satacakları mal içinmi? Bu arada black dye buldum 6kya sattım,ascalon set yaptim,nasil sevindiriğim uf. Konuyla alakası yok aslında ama konu sahibi yabancı değil neyse :D[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me www.palantis.com
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 WTS = Want to Sell yani satmak istiyorum demek WTB = Want to Buy yani almak istiyorum demek. Aslında bu heriflerin kullandıgı butun kısaltmaları yazıp acılımlarını fln yazmak lzm sozluk gibi birşey cıkar sonucta ama :)
Zibest Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bol bol gorecegin 2 tane daha kısaltma LFP Looking for player (Oyuncu Ariyorum Quest için olur mission için olur) LFG Looking for group (Grup arıyorum Quest/Mission için)
Öne çıkan mesajlar