Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ben arkadaşın bana yolladığı smileyleri sağ tıklayıp 'ekle' diyerek kaydediyordum. bugün dedim ki yau şunları bi ayrı yere kaydedeyim. Ama bilgisayarda nerde kayıtlı olduklarını bulamıyorum. bi bilen var mı acaba? smileyler gitsin istemiyorum halay çekeni bile var çünkü :)[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya o sag click ekle olayi kalkti cok uzuldum ya[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yooo kalkmadı[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yani versiyonlarinda msn in yok walla cok uzucu =([signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 var 7 de de vardı en son versiyonda da var.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 http://www.dookyweb.com/msn/msnbackup_117(www.dookyweb.com).zip bu programla msn deki tüm seçeneklerini, avatarlarını, simileylerini, arka planlarını filan yedekleyebilirsin.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Lonely, 21 Eylül 2005 02:11 tarihinde demiş ki: http://www.dookyweb.com/msn/msnbackup_117(www.dookyweb.com).zip bu programla msn deki tüm seçeneklerini, avatarlarını, simileylerini, arka planlarını filan yedekleyebilirsin. +1 saol bende arıyordum bole bısı[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ama ama ama bu farklı kaydetmiyor ühühüh[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Eternalus, 21 Eylül 2005 20:48 tarihinde demiş ki: ama ama ama bu farklı kaydetmiyor ühühüh buldun da kıllısını istion :p[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar