Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6630,6680,6681 üçgeni

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

mp3 dınlemek su an pıyasada aslında tam anlamıya tatmın edıcı telefon yok gıbı.Ancak ericcson w800 ve nokıa da n91 ıle gelıyor.Nokıa kalıtesı kendını farkettırır dıyorum.Eger gercekten iyi kalıtede mp3 dınlemek ıstıyorsanız n91 ı bekleyın derım.Şahsen beklıyorum. :)[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

ya etrafında 1 tane 6630 kullanan adam yokmu al dene.
28 aralık 2004 ten beri bu telefonu kullanıyorum ve zilyon kere stereo olduğunu söyledim sana.
elbetteki 5-6 ay sonra öyle olacak 6630. ama zamanı gelince 6680de o hali alacak.
yani tekrar fiyat-performans olayında şuanda 6630 un üstünde bi telefon yok.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada 6630 modeli Nokia'nin bugune kadar cikarttigi en hizli islemciye sahip olan model(di). 6680'de ayni islemciye sahip.

iki telefonda da, 220mhz islemci var. ikiside 10mb dahili hafiza ve 22mb ram'e sahip. o yuzden pek bir farklari yok (cift kamera vs. bunun haricinde bir kac degisiklik disinda)

ama derseniz ki hangisini tercih edersin.. tabii ki 6680 derim ama 6630'un fiyati daha uygun gibi sanki..[signature][hline]Saklisokak
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Bu arada nokia 6630 da da görüntülü konuşma var. Hatta ilk olayı getiren telefon bu nokia nın. Ama karşıdakinin sizi görmesi için sizin onu görmemeniz gerekiyor veya tam tersi. Malum 1 kamera var sadece. O da arkasında.

Birde bu olay türkiyede oturana kadar zaten 6630 da 6680 de takoz telefon muamelesi görecek.
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben sıfır ilk çıktıgı anda aldım abi resmen 1.5 milyara aldım OHA O KADAR Para verilirmi demeyin ben aldım 12 ay taksitle vade fln eklediler ayırca standart 128 lik hafıza kartı falan fişman öf:D[signature][hline][b]TFC= |PTCK|Fransuxa :) Cs = Fransuxa alayınagider :D
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...