Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 evet sorum yukarda...5k parçalı bi puzzle buldum ama daha önce alışveriş etmediğim için site hakkında bilgi almak istedim sizden..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Güvenebilirsin,en sağlam alışveriş sitesi diyebilirim. Zaten ürün senin eline geçicek,sen ürüne bakıcaksın,tamamsa ve sorun yoksa okeyliceksin.Paran o arada havuzda kalacak,satıcıya gitmeyecek. Tabi kutu açılmışsa bi say istersen,bir parça eksik olsa yazık olur : [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 01 Mart 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ya ben siteye diil. Oradaki insanlara güvenmiyorum. Sattıkları ürünü CAPS CAPS KOCAMAN BAĞIRA BAĞIRA BOLD BOLD anlatıyorlar sanki gören dünyanın en iyi radio control helikopterin köpükten yapılmış oyuncak motorlu 20dolarlık helikopter olduğunu sanıyor. Tezgahta kalitesiz ürün satan insanın internetten ürün satması kadar kötü bişi olamaz herhalde. Tezgahta olunca alıp bakabiliyosun internetten sahte bi resim koyuyolar yağlıya yağlıya anlatıyolar sora bi geliyo tııırt.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°CKarakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.[Bu mesaj Chemical tarafından 24 Mayıs 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Site güvenilir de malı bir adamdan alıyorsun. Mesela adam önce parayı alıyo sanırım sonra sana parçayı yolluyor (böyle biliyorum ben yanlışsa düzeltin) Adam yollamayabilir yada bozuk çıkabilir istemediğin bir mal olabilir vs.. Adamların puanları filan var yorumları var yüzde oranları var onlara bak kötü yorum filan yapmışlarsa alma, yok herkes iyi demiştse %100 vermişse sorun olacğaını sanmam. Tabi adam 1 mal satmışsa pek güvenemezsin çok mal satanlar daha iyidir :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 para once sitenin hesabına gidiyo oradan sana alıcagın şey geliyor sen onaylayınca anca adamın hesabına geçio die bliyorum ben ama hiç te tecrübem yok sadece şöle bi bakmıştım..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam dT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ipod satışı falan var uygun fiyatlara, o tip elektronik eşyalarda kutu falan açılmadan, güvenilir alışverişler yapaibliyorsunuz bazı kişilerin dükkanları falan var, onlar da güvenilirler[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 zaten sıtede sistemi anlatıyor ama bencede magazası olan kısılerın acc larından almak mantıklı sonucta bısey oldugu zaman daha az ugrasırsın bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 sitenin sistemi güvenilir alışveriş yapcağın kişide herhangi bir sorun çıkıp çıkmaması önemli[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bence www.weblebi.comcok daha güvenilir tavsiye ederim...[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Seregwethrin, 24 Mayıs 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Site güvenilir de malı bir adamdan alıyorsun. Mesela adam önce parayı alıyo sanırım sonra sana parçayı yolluyor (böyle biliyorum ben yanlışsa düzeltin) Adam yollamayabilir yada bozuk çıkabilir istemediğin bir mal olabilir vs.. Adamların puanları filan var yorumları var yüzde oranları var onlara bak kötü yorum filan yapmışlarsa alma, yok herkes iyi demiştse %100 vermişse sorun olacğaını sanmam. Tabi adam 1 mal satmışsa pek güvenemezsin çok mal satanlar daha iyidir :) evet öyle. paranız önce gittigidiyorun havuz hesabına geçiyor. malı bozuk çıkar ya da gönderilmezse de geri gönderiyorlar. güvenli yani. ama karşıdaki adam uyuz çıkabiliyor. geçen gün gitar aldım gerçekten uygun fiyata. ve alt limit konmamıştı. fakat adam yollamıyor şimdi.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben 10 milyona 40 gb hdd almıştım. alınıyo yani :) hiç bi sorun çıkmadı[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ya Plantronics Audio 90 kulaklık aldım sağ kanaldan ses gelmiyor :(.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eger islem sonuclanmadıysa onay verme parayı alamasın hesaptan. verdiysende satıcıyla temasa gec. eger durust ve iyi satıcıysa yardımcı olur. ben gayet memnunum yaptıgım alışverişlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 puzzle olayı yaş..1 parca eksik cıkar kanser olursun[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 site gercekten de güvenilir bi site.. ordaki ticari olayın nasıl döndüğünü acıklayan bi yazı var orayı okursan anlarsın.. sen ürünü teslim almadan adama para verilmiyor falan.. oyle kurallar var..ben diplex diye bi ürün almıştım ordan.. cok gecmeden de gelio...[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 dükkanlar falan var, 0 malları hatırı sayılır derecede indirimle falan alaibliyorsunuz.ç[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar