whissinn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yaw arkadas makınasını aldı geldi benim modemın arkasında cıkış var router yanı neyse ıshte ethernet kablosunu bagladık ama onun makında acılmıyor net fln nasıl acıcaz bu paylasımı fln bı yardımcı olurmusunuz ag işinden anlamıyorum bıraz lütfen yarıdm edın arastırdım aramadan ama alakasız seyler buldum cozemedım 2 saattır urasıoz delirdim resmen plz[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ana makinada tüm baglantıları göster de orda senin baglantına sağ tıkla özellikler de ordan gelişmişe gel "diğer ağ kullanıcıları bu bilgisayarın ağı yardımıyla bağlansın" gibi bi seçenek var onu seç. tabi bundan önce bi ev/iş yeri ağı kur diyip ağ kurmalısın yeni ağ oluştur linkinden. paylaşımıda orda ki seçeneklerden seçerekten açarsın zaten.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 arkadaşın ethernet kablosunu senin bilgisayarın ethernetine baglasın. ama senin 2 ethernet çıkışın olmayabilir.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar