SymboL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 aldıgım bütün itemler ve exp lar neden gidiyo ben anlamadım. save yapıyom yine gidiyo neden oluyo acaba bilgisi olan varmı? 1000 tane pot aldım gitmiş, param geri gelmis. Ne iş anlamadım[signature][hline]nick: :SymboL: clan: YoK Server: DieZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bu dier serverlarda da oluyor. Genellikle savaş zanamları invade olunca süper bir lag başlıyo ve sonundada yarım saat sonra dc oluyosun. Ve bir müddet oyuna giremiyosun dier serverdan her oyuna girdiğinde dc olduun yerden başlıyorsun ister save et ister başka bir şey yap kurtuluşun yok xpler ve itemlar gidiyor. Olay bu gibi bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodriguez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yok kardeş bu başka bi bug.Savaşla falan ilgisi yok.Banada oldu ve saatlerdir aynısı oluyo.Cok garip valla[signature][hline]İçiyorsak Sebebi Var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: SymboL, 20 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: aldıgım bütün itemler ve exp lar neden gidiyo ben anlamadım. save yapıyom yine gidiyo neden oluyo acaba bilgisi olan varmı? 1000 tane pot aldım gitmiş, param geri gelmis. Ne iş anlamadım Çünkü server lar da bugun sorun var onun için herkes dıkkat lı olsun elınizden geldiği kadar maradon pazarlarından uzak durun oyun save edılmediği için herkes dupe yapıyor ben den tavsıye bugun hiç bir şey almayın oyuna restart atılınca itemleriniz gidebilir.. :D[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Character : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 143.XXX Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bende de oldu yarım saat önce 57 warrior la oynuyordum partde sae yaptım oyun dc oldu bi girdim aldım ex geri duşmuş okadarda almıştım bide 3 ker oldu a.... şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 valla bendün gece 1 de adamın birinden 17 gold bar aldım hayrına:),sabah 6 ya kadar online dın geri gitme falan olmadı.[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 unutun knight online i.. huzur ferentus'ta.. emeginize yazik.. e$$ek yerine konuldugunuza degmez.. [spo1=Bak!]http://forum.paticik.com/view.php?id=144940[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SymboL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 UnOLaCoNoCo kardesim ama param geri geliyo her seferinde[signature][hline]nick: :SymboL: clan: YoK Server: DieZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben bu yüzden kazandığım 2m ex i kaybetmiştim :([signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: madnmad, 20 Eylül 2005 12:46 tarihinde demiş ki: unutun knight online i.. huzur ferentus'ta.. emeginize yazik.. e$$ek yerine konuldugunuza degmez.. [spo1=Bak!]http://forum.paticik.com/view.php?id=144940[/spo] , merak ediyom bu frentustus adminleri sana reklam için paramı veriyo yeter artık gören girdi giren girdi....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bu yöntemle zengin olabilirsin ama illegal olurr :D paranı birine ver çık gir paran hala sende ve verdiğin adamda bunu defalarca yaparsan paranı katlarsıın yapmak taraftarııı değilim ama keşke banada olsa :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SymboL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bende mi indirsem bunu :D[signature][hline]nick: :SymboL: clan: YoK Server: DieZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SymboL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: SymboL, 21 Eylül 2005 10:04 tarihinde demiş ki: bende mi indirsem bunu :D [signature][hline]nick: :SymboL: clan: YoK Server: DieZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar