Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 benim adidas tenis ayakkabısı vardı masmavi böyle annem çamaşır makinasına atmış rengi attı böyle gri ile mavi arası bi renk oldu adidas logosu parlak bi renk oldu böyle yeni stil yarattım[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 tarif edemicem çünkü araba ile gittim hep, yolu hatırlamıyorum[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Valla diyorum inanmayan olursa istte ildeniz abiyle ss sini çeker yollarım[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 benim kullandığım en iyi ayakkabı şu anda pumadır. ama öyle caddede gezen tiplerdekinden değil tabiki. yok buz mavisiymiş kırmızı hede hödö[hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 gidin bitane proshot alın veya $ahinler2001[hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ligspor yönetir. veya TUMA[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Head, 22 July 2003 00:42 tarihinde demiş ki: benim adidas tenis ayakkabısı vardı masmavi böyle annem çamaşır makinasına atmış rengi attı böyle gri ile mavi arası bi renk oldu adidas logosu parlak bi renk oldu böyle yeni stil yarattım[hline]valandil ownz j0o! bölemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 nası ölemi[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 gnoom senin dediğin şu bej üzerine yanında daha açık bi çizgi olan puma lardan mı şu hafif genişçe olan? baya eski olan :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 eet onnar[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 AND 1... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 jordan indoor olmakla beraber içerden çok (hatta baya çok) dışarda giydiim için bok oldular. 1 sene olmadı daha hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 işte abicim ayakkabı budur.[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Git Prada al ama modası geçti pradanın çok güzel ayakkabıdır Kahverengi tavsiyem yada iceberg al mükemmel ayakkabı giymeye kıyamazsın yeni modellerini şidetle tavsiye ederim[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Yukardakileri TIKI TIKI (tikky) diye tabir ettigimiz insanlar giydigi icin siddetle uzak durmanizi tavsiye ediyorum. yoksa sizde mi TIKI TIKI (tikky) siniz ?[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 onlar belli modellerini giyerler internetten sipariş verince turkiyedeki fiatından ucuza gelior vede cok guzel modeller var[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: kermit_frog, 21 July 2003 21:39 tarihinde demiş ki: senelerdir adam akıllı spor ayakkabım olmadı ayaklarım sakat gibi bişi ayakkabı giyemiyom :) ben istemezmiydim nike airlarımı giyip okulun bahçsinde basket oynamayı hüzünlendim be :([hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 21 July 2003 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] nası yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 alcaksanız konvers alın kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 valla spor ayakkabıları cok severım ama her yenı sezonda yenı cıkanlardan bır tane hosuma gıden alırım yanı sezonluk gıyorum ve bır ton spor ayakkabım var ne guzel yaaa[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar