Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 alaaşl char açıcam güzel bi nick bulamadım yardım edermisiniz :) :D :-) CİDDİYİM AMA KOMİK ne yapıyım ne olsun nick :)[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towerr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yaw sen şimdi diosunki bana nick werin bizde sana kullanılmıs nick lerden sülicez ama sen yinede Excalibur Koy :):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bence kendi nickini kendin bul en iyisi o sonra keske koymasaydım bu nicki deme[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:61 ARCHMAGE Clan:The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salinda Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 oramakomaburamako nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: The_bulldog, 21 Eylül 2005 16:59 tarihinde demiş ki: alaaşl char açıcam güzel bi nick bulamadım yardım edermisiniz :) :D :-) CİDDİYİM AMA KOMİK ne yapıyım ne olsun nick :) Golem Osman Halberd Necati Huop Gmler Bana 2 çay YeniİsimBulPageAt SenOrdaNapıonLan OrcDediinNedirkiBiSıkımlıkSu[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 "zImbIrtI" nasıl olur? kIzIn1'i gibi aynı :D[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 cimihumuhumulukunuapuapua bırak :D fanta sana sponsor olur :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T (nothingin alt clanına geçecem yakında ) Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Öhm şunlar nasıl; Boomzau Meister(adını yas kardeşler alırlarmı sana bilmiom :D ) falam filam gider[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ne koyarsan koy lütfen sonuna tr koyma. Lütfeeeeenn[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: istemihan, 21 Eylül 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Ne koyarsan koy lütfen sonuna tr koyma. Lütfeeeeenn + 584861565 tr warsa clanada partyede zor girersin[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 benim ismimin sonunda TR var ama ben az önce bile Oneknightstandın clan partysine girdim ve clanım imzamdaki gibi T__T[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T (nothingin alt clanına geçecem yakında ) Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 areste nickmikyok diye adam var o adamı her gördüğümde kopuyom sende ona benzer bişey koy....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: KoRn3RoTh, 21 Eylül 2005 19:16 tarihinde demiş ki: areste nickmikyok diye adam var o adamı her gördüğümde kopuyom sende ona benzer bişey koy.... ohh :D o nick i üstelik 5-6 charında birden kullanıo desem? (Abi lam post mu kasıon?)[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: TrTownUser, 21 Eylül 2005 19:27 tarihinde demiş ki: said: KoRn3RoTh, 21 Eylül 2005 19:16 tarihinde demiş ki: areste nickmikyok diye adam var o adamı her gördüğümde kopuyom sende ona benzer bişey koy.... ohh :D o nick i üstelik 5-6 charında birden kullanıo desem? (Abi lam post mu kasıon?) y000 ben senmiyim post kascem ben bütün topiclere bakıp emsaj yazdım sadece ben varım mesaj yazan ondan alt alta ismim ayzıyo kendinle beni karıştırma çok ayıp:grr: post kassaydım sizin gibi 1kyı aşardı şimdiye...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ehehe bi arda beramusta ikiekmekbimaltepe wardı bide anamyokbenim hahaha[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:ExTremE nation: El morad server: Beramus np:33xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar