Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bandana bağlamak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün 4 tane bandana aldım bende başlıyım artık bandana bağlamaya. Her neyse nası bağlanır bilmiyorum şu an cafedeyim eve gidince uraşacam ama yapamayabilirim diye size sorayım dedim aldığım yere sordum bandanayı satıyolar adını bilmiyolar daha...[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin
Mesaj tarihi:
Hımm evet daha güzel dururdu konu orada haklısın pek girmediğim için aklıma gelmedi direk oraya açmak kusura bakmayın. Taşınması gerekiyorsa modlardan bi zahmet rica taşıyıversinler...[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin
Mesaj tarihi:
bizim bi arkadaş bağlıyo , tam Jimi Hendrix oluyo valla billa.
bi öğrenim nasıl bağlıyomuş...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 21 Eylül 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
bizim bi arkadaş bağlıyo , tam Jimi Hendrix oluyo valla billa.
bi öğrenim nasıl bağlıyomuş...

Çok güzel olur walla öğrenirsen sevinirim gerçi burdan nasıl anlatılcak bilmiyom ama
Mesaj tarihi:
ilahi fistan sanatsal ve çözümsel bir insansınız 8-)[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Mesaj tarihi:
ya erkege bandana hiç güzel durmuyo ya[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
Haha yaptım güzel oldu walla gerçi burdan bakarak yapmadım anneme sordum o başörtü gibidir dedi yapıverdi ama saol fistan :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin
  • Yeni Oluştur...