zaitsev Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 pazar alanına lütfen... [Bu mesaj KaKsi tarafından 21 Eylül 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 inşallah satamazsın.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaitsev Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 AGA KUSURA BAKMAYIN DAHA YENİ ÖRENDİM :( ÜZGÜNÜM SİZİ ÜZDÜM[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: zaitsev, 21 Eylül 2005 16:44 tarihinde demiş ki: AGA KUSURA BAKMAYIN DAHA YENİ ÖRENDİM :( ÜZGÜNÜM SİZİ ÜZDÜM hatanı anlaman GAY olmanı engeleldi afferin böle devam et insansın ve insanlığını gösterdin... Ama bazıları pazar alanına git deyince sanane bile diyolar insan olmayan varlıklar...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar