CaveTroll1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 En güzelide sevindirip vurmak oldu bütün fenerbahçe cumhuriyetini tebrik ediyorum bravo bize EN BÜYÜK FENERBAHÇE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yanlız fenerbahce ceza alıcak kuralları çiğnedigi için..[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tebrikler fenerbahçeliler[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 CaveTroll1 +1 Son dakkalarda boşaldı bjk taraftarı sevinçten sonra TAK attık sustular afalladılar. yoksa son dakkada o golü yemeden 2-0 yapsaydık taraftarlar sahaya iner rıza efendiyi döverlerdi heralde :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Fransuxa, 18 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: yanlız fenerbahce ceza alıcak kuralları çiğnedigi için.. heuheueh kaç milyar kardeş verelim peşin parayı hemen?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 fransuxa hangi kural bu cignenen?[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Fena bastık, güzel mactı[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya bjklilerden yine ağlama sesleri gelio ama komik oluyolar artık. maça gelince. puan kaybetseydik yıllar önceki parma maçından bile çok üzülürdüm. o derece diyim. zaten son golde bileğimi sakatladım şu an tek elle yazıorum :P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 mac kac kac?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 mac kactı gec kaldın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ehauehauehaueha :D ahahahahahha yarildim ya skor nedir arkadaslar?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Ryan, 18 Eylül 2005 14:35 tarihinde demiş ki: İNÖNÜDE DE KOYARIZ , İBİZADA DA HİÇ FARKETMEZ !!! [signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 lan deli etmeyin skor nedir? ne degildir?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 1-2 fenerbahce yendi anelka, tuncay kleberson[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 2-1 yendik.. bu arada 3-4 sayfa geriye bakamıyo musun mouse un tusu mu bozuldu?18 yasından kucukler giremez falan mı diyo vs vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 OLEEEEEEEEEEYS!!!! :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? [Bu mesaj Anelor tarafından 18 Eylül 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 80 küsürde nobre penaltı kaçırdı. 90da kleberson attı 90 küsürde tuncay :D sonuç ikibir fener[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 www.antu.com girişteki flash'a dikkat :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 maç bjk nin hakkıydı bir gs li olarak bunu söylüyorum[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yalniz 2 sezon önce 2-1 bjk yenerken, maçin sonlarina doğru ayni yerden frikik olmuştur. Tümer atmıştı 2-2 kalmıştık. orda frikik oldu, topun başına tümerde geldi. dedim sçtik, yedik bittik biz.. gol oldu tümer atmadı ama 4 kişi izlioduk ben kesin gol diyince gözler bana şöyle bi döndü ehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Ferrero, 18 Eylül 2005 22:32 tarihinde demiş ki: maç bjk nin hakkıydı bir gs li olarak bunu söylüyorum Bir galatasaraylı olarak futboldan hiç ama hiç anlamıyorsun.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 1 - 2 ALLAH VERSİN!!! www.antu.com[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 adamların penaltısı bile verilmedi. anlayanlar konuşsun dinleyelim. lol ya[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ferrero canım maçı izledin mi... bak trt 1 veriyo aç gözünle izle lolsünüz ya.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 haha iyi oynadılar ama pistte yer bulamayıp birbirlerine çarptılar olmadı:P[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar