TYPHO Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bu bölümdede biraz Star Wars ürünlerini ve koleksiyonerlerini konuşalım! Star Wars dünyada heralde en fazla ürün çıkarmış olan film olma özelliğini taşıyor...dünyada bilinen ortalama heralde 20.000+ SW ürünü mevcut! Bende size biraz Star Wars koleksiyonerlerinin ev,oda resimlerinden post ediyim! Aranızdan koleksiyon yapanlar varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TYPHO Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Burdada bikaç sevidğim figürlerin resimlerini gönderiyorum... NOT:ne yazıkki bu figürlerin hiçbiri ülkemizde satılmıyor :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maulseller Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Selam dostum! Bende Star Wars koleksiyoneriyim! Ne yazıkki ülkemizde etrafta sadece ıvır zıvır Spiderman türü oyuncaklar bulunduğundan bende kendiminkileri Internet yolu ile sipariş ediyorum! En kısa sürede odamın resimlerini göndermeye çalışırım! Özel olarak ilgilendiğin bir seri varmı? Ben şuan 2002-2003 sezonuna yoğunlaştım ve 2002 yılından 16 civarı figür eksiğim var...Elimde ortalama 250+ Star Wars figürü mevcut ve diğer araç,kılıç türü şeylerde cabası :D Bende en sevdiğim ürünlerden birinin resmini göndereyim: Yeni UNLEASHED serisi HASTA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maulseller Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Şu figürün kalitesine ve dizaynına bakın...Intertoy un yanlış hamleleri yüzünden bu güzel figürler ülkemize gelemiyor pff :([Bu mesaj maulseller tarafından 18 July 2003 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bende ışın kılıçlı luke ,storm trooper han solo ve chewbecca var.evde şu an karşımdalar[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Neden bendekiler ayakta durmuo tüm STAR WARS figürlerim ayakta durmuo bi yere yaslanıolar ya da düşüolar ama en sevdiğim(alakasız olcak ama) MATRIX figurleri sentinel baya kalite[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Dem hibis think beat us Dem hibis be wrong Skini göremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 way be türkiyede böle ünlü film ürünlerinin koleksiyonunu yapan adam görmek gzl[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar