Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 meb e kafam girsin.[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Gömleğim dışarda dursa, İçime renkli t-shirt giysem, Kravatım aşağıda bir yerlerde dursa, Mutlu olurdum...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben bugun yine çok rahattım :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gömleği filan girişte sokuşturuyorum , ceket giyiyorum sorun olmuyo. içerde de fora.sınıf zaten anormal sıcak.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hocaya gömleginin zaten icerde oldugunu kanıtla muhtelif felsefik yöntemlerle apışsın. kime göre neye göre içerde hocam falan
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 benim mezun oldugum lisede hocalar zorla sokturcak gömlegi var ya meshur bi cöp tenekesi vardı cıkısta oraya hocaları ters cevirip atıyolardı berbattı durum,o cöp tenekesine izmirde girmeyen hoca yok be[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tamamen siyah olmasına rağmen spor ayakkabı giydiğim için okuldan atıldım bugün ben, siftah yaptık.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 e çüş :) Okulumu seviyorıum, spor ayakkabı giyiyorum, gömleğim dışarda :)
Öne çıkan mesajlar