Bugvan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Bir Saracen Infiltrator actım nasıl kasmalıyım ve oyunda bana yardımcı olacak kişiler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 infil diye arat forumlarda birçok öneriye rastlarsın yarın 4 5gibi online olacam bugun daha olmıyacam (/msg trex blabla)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Benim şu an lvl 9 Saracen İnfiltratorum var. Şu an Prydwen Keep deyim. Sir jerem in tasklarını yapıyorum fakat çok uzağa gönderiyor, sıktı. Bana level kasarken nerelerde kasmam gerektiğini söyler misiniz. Birde Türk bir grup lazım solo çok zor oluyor(2-3 kişilik bir infil grubu kurabiliriz(Başka türlü gruplarda olabilir)). Sevgiler, saygılar ve şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bugvan; ilk charınsa yada onu destekleyecek üst charların yoksa çok zorlanırsın bilesin. hatta oyundan soğuman bile söz konusu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 infil lvl kasarken zordur ama rvrde çok eylenirsin ilk karakterin infilse oyundan soğuyabilirsin grup bulman zor patch geldiği zaman(hemen hemen 2hafta var) ben bir infil açıcam ozaman kadar lvl 20 ve yakını olursa beraber group yapabiliriz.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar