Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam anlamıyla sapıttılar... abarttılar...

Lisze

Öne çıkan mesajlar

said:
Viktor, 16 Eylül 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
bıde sey var

abı saat kac?

hede hodo

bana kufur mu ettın

hehe bende karşılaştım bu olayla.arkaya koşup "abi bana küfretti"sora 4-5 kişi gelir napıon bu çocuğa fln filan.sonra kavgaya giriosun yada kaçıosun.ben kavga etmeyi tercih etmiştim kuzanimde kaçmayı.aaa bak sizinkiler gelio dedi kuzen çocuklar kaçmaya başladı :D.taksiye atladık gittik:D.

bide arkadaşın rivayete göre baktın tehlikeli tip ler yaklaşıo karşıya ıslık çalıp ADEM yada o anda bulabildiiniz böle kavga etmeye müsait isimleri söyliyince vaz geçiolarmış.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

http://www.fenerasyon.com/
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sat komandosu olayıyla ilgili ilginç bir şey söylemek istiyorum yanlız...Geçen sene bizim MGK'cı söylemişti gene bu konu açılmıştı sınıfta..Bu Sat komandosu öle sıradan biri değilmiş,zamanında Aponun yakalanmasında fln önemli görevi almuş yani olay basit bi tinerci bıçaklaması fln değilmiş ancak üstü örtülmüş..Basına öyle yansımış..Ha adam salladımı bilmiyorum da(ki gerçi adam boş bi adam değil sanırsam,komando komutanı gibi birşey,çok kişiyi yetiştirdiğini iddia ediyor) bana da bi bi tinercinin bıçak bile olsa bi mor bereliyi kolay kolay öldürebileceği mantıklı gelmiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Amerkiada eger polise karşı çıkarsan (çoğu eyalette) seni vurma hakkı var aynı şekilde evine biri zorla girerse veya tanımadıgın biri bahçende gezerse de vurabilyiorun. Geçen bi adam polisin östüne döner pıçaklarıyla geliodu polis anca havaya ateş ediyodu yani orda biçse biçecek adam. Sonra cengaver bi polis amca çıktı süpürgeyle eskrim yaprak düşürdü :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac

Opel'ler bir sanat harikasıdır sevmeyen varsa o da bir karga bokudur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 16 Eylül 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
öyle bişey olursa topuklarınız kıçınıza vursun en hızlı şekilde merkezi bi yere gidin..

elime iyi bi para geçse tabanca şeklindeki stun gunlardan alcam kendime.

5metre menzili var

nasıl oluo o stun gun ? ates edince nasıl bir etki yaratıo[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

bizim burda sık olur öyle şeyler bir kere bizim okuldan bir çocuga(cocugun kafa 3 numaraydı)naber lan kel demişler,çocuk da iyilik nolsun diyince sen bize ne biçim karşılık veriyon lan diye pata küte girişmişler.hatırladıkça gülerim.şu ölen komando olayını da millet iyice abarttı yok 15 kişi gelmişler dövmüş falan hikaye.Türkiye'nin ilk sat komandosu namık ekin bu olay için söyle demişti.''aklımda 3 ihtimal var:
1)asker farketmeden ona arkadan yaklaşıp bıcaklamıslardır.
2)askerler böyle olayalra sicillerinin bozulmaması için karışmak istemezler.bu yüzden ona bulasmak istememiştir ve yine arkasını döndüğünde bıcaklanmıstır.
3)karşısındakini cocuk olarak gördüğü için ona saldırmamış ondan böyle bir hamle beklememiştir.''
bu amca yine sat komandolarının dışarda kavga etmekten kacındıkalrını çünkü sat komandolarına ögretilen dövüş sanatlarının direk öldürmeye yönelik oldugunu söylemişti.yani dur suna 2 tane patlatayım da aklı başına gelsin tarzında dövüşmeyi ögretmiyolar o adamlara.
bir bilgi daha apoyu bordo bereliler değil mit ajanları ülkeye götürmüşlerdir.bordo bereliler ise askeri bir operasyon yaparak şemdin sakıkı ülkeye götürmüşlerdir.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lisze, 16 Eylül 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Bir kaç yıl önce tinerciler bıçaklayarak sat komandosunu öldürmüşlerdi. Olayın aslı şöyle:

Üç tinerci sat komandosunun yolunu kesiyor ve telefonunu istiyor. Sat komandosu bunları dövüp yolluyor. Sonra 6 kişi geliyolar, sat komandosu dövüp yolluyor. Akabinde 9-10 kişi geliyolar ve sat komandosu dövüp yolluyor fakat son seferde bıçaklanıyor. Yürüyerek hastahaneye gidiyor. Yolda çok kan kaybettiği için kurtaramıyorlar...

Mekan kadıköydü sanırım.

[Bu mesaj Lisze tarafından 16 Eylül 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]

Sınıf arkadaşımın dayısıydı kendisi. Olay taksimde oldu sigara istediler (sigara içmiyordu bile) vermedi diye göğsünden bıçaklandı. Yürüyerek hastaneye gitti ancak kurtarılamadı.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

bunların hepsini dizecen bi meydana taramalı tufeklerle yıgacan hepsini.. bak ozaman bi kisi bile yolda birine bi laf diyebiliyo mu.. idam kalktı millet iyice sapıttı.. adam ne olcak girerim iceri krallar gibi yasarım ekmek elden su golden dio..
amerikada 3-4 kisi olduren asılıo, turkiyede 30bin kisi olduren baş ustunde tutuluyor aman ab bişi demesin die..
normal mahkumlara verilmeyen haklar veriliyor.. nasıl otoritesiz bir devlet bu ya dusundukce tiksiniyorum.. başlamışım AB den ulan kapıcam silahı savasa gitcem gibi oluo bole gaza geliorm deliriorm ya..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 16 Eylül 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
said:
Lisze, 16 Eylül 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Bir kaç yıl önce tinerciler bıçaklayarak sat komandosunu öldürmüşlerdi. Olayın aslı şöyle:

Üç tinerci sat komandosunun yolunu kesiyor ve telefonunu istiyor. Sat komandosu bunları dövüp yolluyor. Sonra 6 kişi geliyolar, sat komandosu dövüp yolluyor. Akabinde 9-10 kişi geliyolar ve sat komandosu dövüp yolluyor fakat son seferde bıçaklanıyor. Yürüyerek hastahaneye gidiyor. Yolda çok kan kaybettiği için kurtaramıyorlar...

Mekan kadıköydü sanırım.

[Bu mesaj Lisze tarafından 16 Eylül 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]

Sınıf arkadaşımın dayısıydı kendisi. Olay taksimde oldu sigara istediler (sigara içmiyordu bile) vermedi diye göğsünden bıçaklandı. Yürüyerek hastaneye gitti ancak kurtarılamadı.

su sat komandosu olayına da ben inanmıyorum.. bu adam salak mı kan kaybından olebilceğini hesaplamıo mu ? bole bisi olabilir mi cahil mi bu adam ya..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

polis bir şey yapamıyor değil yapmıyor.bazı arkadaşlarda aldıkları para az falan demiş hangi devlet memuru 850 ytl maaş alıyor.maaşları gayet iyi rahatlarına düşkün olduğu için ilgilenmiyorlar ölyle şeylerle.bir polis çocugu öyle dayak yeseydi şimdi o 15 kişi nezaretde dayak yiyiyor olurdu.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

huya suy gitmek lazım..onların dilinden konuştuktan sonra korkulacak birşey yok..

mesela 2 sene önce yaz tatilinde ayyaş halde 5 tane tinercinin yanında geçmiştim karanlık bi sokakta , 3 ü ziftleniyodu..bana bi "acaba telefon hangi cebinde " bakışı attılar..suratlarına baktım.."afiyet olsun kardaş iyi akşamlarr" dedim..heralde "buda bizden " diye düşünüp selam verdiler yoluma devam ettim..

ortama göre davranmayı bilmek lazım..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi anda yok yere saldıran manyaklarda yok değil , onlara birşey yapmak gereksiz tabi..eğer kişi bu gibi durumlardan çokç rahatsız oluyor ya da böyle durumlara rastlmaktan çekiniyorsa orda burda 5-6 ytl'ye biber spreyleri mevcut..zaten kafası 1 trilyon olan saldırganların suratına 2sn sıktınmı 15 dakika ayağa kalkamazlar , sen evine gider çoktan duş almış olursun..

[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..

Sosyal ağlarda paylaş

o sprayin biraz değişi ben de var hiç denemedim ama bana getiren abi kedi üzerinde denemiş. cop kutusunun ıcındeyken kedı kutunun içine sıkmış sonra kapagı kapatıp 30 sn kadar beklemiş kedi dısarı cıktıktan sonra 2 kere zıplamış sora küt diye ölmüş.(cani adam :D )bi kere de kendi yanlışlıkla evde sıkmış 10 dk eve girememişler dediğine göre.ben denemedim ama bilmiyorum etkisi nolur.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

Ben denedim bir çeşidini. Alan etkili bir olay dikakt edin. Odaya sıktım 10 dakika sonra 2 saatliğine odayı terketmek zorunda kaldım kırmızı gözlerle. Yani deneyecekseniz arkadaşınız üzerinde ve açık alanda deneyin :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...