Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Demin yeni paket bi sigara açtım. Kullananlar bilir. Captain Black'ın tobacco cigars olan modelinde tepede bi etiket vardır. "Tobacco seriously damages health" yazar. Bu açtığım pakette o etiket yok. Sağına soluna baktım sigara sağlığa zararlıdır gibi bi ibare de yok... Dava açsam kazanırmıyım???[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sahte o.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yoo gerçek. işportadan almadım. akmerkezde giriş kattaki bi mağazadan aldım..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya şaka yapmıom ciddiyim. ciddi bi yorum lütfen ya :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Hadi dava açtın kazandın diyelim. O para helal mi? haydan gelen huya gider... bi yerinden çıkar o para. Evin yanar, araban çalınır, ayağın taşa falan takılır. Bırak tüysüz yetimin hakkını yeme.o sigara fabrikasını işleten adamında coru cocugu var. onları düşün.Yuva yıkma.ciddi şeyler bunlar..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o da var... doğru diosun. ama ne bilim. para sonuçta ya :[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ya bi kere türkiye'de buna dava açmaya kalksan dumur üstüne dumur yaşarsın.Aç lan! zevkli olur anasını satiim.Paran varsa aç! Seni suçlu çıkarmazlarsa ne oliim ya valla eheueheu.. YOU - miraba savcı bey ben dava açıcektim bunun üstünde sağlığa zararlıdır yazmiyöö -"ver bakiim" -"sahte bu genç! nerden aldın sen bunu bakiim?" YOU - akmerkezdeeen? -"yok yaa? bizde keriziz dimi söyle cabuk nerde üretiyosunuz bunları? gerçek gibi de lan.bide yüzsüz yüzsüz dava açıyosunuz. yurdum insanı ne zekii ya.." YOU - saçmalamayın efenim ne alakası var? -"tabe tabe herkes inkar eder LOL" :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 doğru valla tüm fikirlerimi geri aldım .) ne güzel yat kat araba alacaktım :-p[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 4 yapraklı yonca bul sen o daha verimli.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bencede ... neyse ben garbıça döneyim. eyvah ya. yarın millet "bu ne biçim başlık, postmu kasıonuz" diye üstüme gelcek :( birisi silse bu başlığı... yada kilitlese..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 niye ne var topicte? gecenin 4 bucugunda 25234 kişi mi olcak. ben fikir verdim işte sana nie kitleniyo? korkma sen hehe[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 heheh saolasın :-)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kendin sar kendin etiketle lol[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 büyük ihtimalle sahtedir ama değişik bi üretimde olabilir bilemıyorum..ama dava olayları felan yalan tabi..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 zararlı değildir o paket o zaman. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Amerika'da oluyo bu isler :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 s.ktir yanı ben kediyi boşu boşunamı fırına koydum![signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 21 Eylül 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Şu sıralar sarma sigara yapıpta için bir sürü adam görüyorum,hanı sadece yaşlılar bol vakıtlerı oldugundan sarma sigara içiyorlar derdim ama artık yaşlıdan gence ucuz olmasında dolayı sanırsam sarma sigara içiyor hatta ben bi tane içtim ve gayet hoş olmuş içine kaptan black tütününden de koymuş gayet güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: HymnOfSnuk, 21 Eylül 2005 07:00 tarihinde demiş ki: zararlı değildir o paket o zaman. :9 :Dbende bunu dicektim[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bencede o sigara zararlı değil :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kaçak abi işhte[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Lonely, 21 Eylül 2005 04:03 tarihinde demiş ki: Demin yeni paket bi sigara açtım. Kullananlar bilir. Captain Black'ın tobacco cigars olan modelinde tepede bi etiket vardır. "Tobacco seriously damages health" yazar. Bu açtığım pakette o etiket yok. Sağına soluna baktım sigara sağlığa zararlıdır gibi bi ibare de yok... Dava açsam kazanırmıyım??? paketi açtım demişsin... açmamış olsaydın açabilirdin davanı.. ve bu yüzden Türkiyede bile olsa dava açmadan para kazanılıyor.. Şirkete diyosun ki böyle böyle bir ürününüz var.. onlar da ortaya çıkmasın diye sana sus payı veriyorlar sende deforme ürünü onlara..olay budur.. bizzat yapan arkadaşlarım var[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Fistan, 21 Eylül 2005 04:20 tarihinde demiş ki: Ya bi kere türkiye'de buna dava açmaya kalksan dumur üstüne dumur yaşarsın.Aç lan! zevkli olur anasını satiim.Paran varsa aç! Seni suçlu çıkarmazlarsa ne oliim ya valla eheueheu.. YOU - miraba savcı bey ben dava açıcektim bunun üstünde sağlığa zararlıdır yazmiyöö -"ver bakiim" -"sahte bu genç! nerden aldın sen bunu bakiim?" YOU - akmerkezdeeen? -"yok yaa? bizde keriziz dimi söyle cabuk nerde üretiyosunuz bunları? gerçek gibi de lan.bide yüzsüz yüzsüz dava açıyosunuz. yurdum insanı ne zekii ya.." YOU - saçmalamayın efenim ne alakası var? -"tabe tabe herkes inkar eder LOL" :P ahuah super olmus harbiden[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sigara sağlığa zararlı deildir...amaa içersen zararlıddır...haatta 5 taaneye kadar içmek bile zararlı deildirr...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tabi..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar