Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 arkadaşlar ben bi saflık edip iki gündür uyumadım işte.. üstüne üstlük bu sabah yoldan geldim ve gelir gelmez de uyumadan işe geldim.. şimdiye kadar idare ettim ama uykusuzluk iyice etkisini göstermeye başladı.. resmen gözkapaklarımı zor açık tutuyorum.. nescafe içtim yüzümü yıkadım ama faydası yok... beni akşam 18.30 a kadar ayık tutacak bir planınız varsa lütfen paylaşın... uyumamam lazım..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kolanın içine bir kaşık türk kahvesi at demişti paticikten biri ben de denemiştim ve öldüm öldüm uyuyamadım sen de öyle yap ama bence bi yolunu bulup kestir biraz vücuduna zarar vericeksin[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yok kolayla kahve yok redbull la turk kahvesi ayaklarına gelme burda yazılan ben baştan söyliyim..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Dela Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 redbull dikeceksin kafana saat basi. bi anda ictigin icin kahveden etkili oluyor.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Arkadaşlar Alışveriş merkezinde değilim ne Redbull u ne kolası.. işteyim çay kahve soda soğuk su gibi ürünler mevcut burda[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hareketli olmayı dene gez dolaş dikkat gerektiren işler yapmaya çalış.. mesela ben gece 4 te yola çıkmıştım arabayla 90-100 le gidiyordum ama uyku bastırdı dümdüz yolda.göz kapaklarım düşüyordu.Bastım 180-190 a falan ne uyku kaldı ne bişi.çünkü yola veriyosun tüm dikkatini uyuyamıyosun :) umarım anlamışsındır. saygılar.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Dela Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 maxen istet cayciya falan, ha bi gunluk maasini verirsin buyuk ihtimalle redbulllara.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
arina Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hani o redbullar zararlıydı??? sen uyumayı dene bencede.uyku gibi güzeli varmı yani[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Fistan, 21 Eylül 2005 15:09 tarihinde demiş ki: hareketli olmayı dene gez dolaş dikkat gerektiren işler yapmaya çalış.. mesela ben gece 4 te yola çıkmıştım arabayla 90-100 le gidiyordum ama uyku bastırdı dümdüz yolda.göz kapaklarım düşüyordu.Bastım 180-190 a falan ne uyku kaldı ne bişi.çünkü yola veriyosun tüm dikkatini uyuyamıyosun :) umarım anlamışsındır. saygılar. *!ovv tehlikeli*[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Dela Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: arina, 21 Eylül 2005 15:11 tarihinde demiş ki: hani o redbullar zararlıydı??? sen uyumayı dene bencede.uyku gibi güzeli varmı yani bi kutu redbullda bi kupa nescafeye esdeger kafein var, turkuz biz bisey olmaz diyip icmek lazim acil hallerde. finallere calismak icin 3 gece sabahlamak gibi. tabii bos karna o kadari mide bulantisi yapar.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Kahve içme nescafeyi getirsin öle adam saa ciğne bi güzel, hatta üstüne limon sık bulabiliyosna öle ciğne[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Fistan, 21 Eylül 2005 15:09 tarihinde demiş ki: hareketli olmayı dene gez dolaş dikkat gerektiren işler yapmaya çalış.. mesela ben gece 4 te yola çıkmıştım arabayla 90-100 le gidiyordum ama uyku bastırdı dümdüz yolda.göz kapaklarım düşüyordu.Bastım 180-190 a falan ne uyku kaldı ne bişi.çünkü yola veriyosun tüm dikkatini uyuyamıyosun :) umarım anlamışsındır. saygılar. şu einstein lı soruyu yapmaya çalıştım misal dikkat kesilerek ilk 2. dakikada kapaklar kapanmaya başladı.. gezince dolaşınca işe yarıyorda..biraz daha dolanırsam deli sanacaklar.. çaycı ile de o kadar samimi değilim naapsam yahu.. bi de burada öyle uyuyacak yer yok masanın altına mı gireyim yani.. ciddi bi müessese burası :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Cuce, 21 Eylül 2005 15:14 tarihinde demiş ki: Kahve içme nescafeyi getirsin öle adam saa ciğne bi güzel, hatta üstüne limon sık bulabiliyosna öle ciğne işe yarıyormu cidden.. yaramıyorsa geyikse boşuna o iğrençliği çekmeyim.. cidden deneyeceğim bak..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Dela Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 mac muhabbeti ac cayciyla riski goze alip, kanka yap iki dakkada.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Fistan, 21 Eylül 2005 15:09 tarihinde demiş ki: hareketli olmayı dene gez dolaş dikkat gerektiren işler yapmaya çalış.. mesela ben gece 4 te yola çıkmıştım arabayla 90-100 le gidiyordum ama uyku bastırdı dümdüz yolda.göz kapaklarım düşüyordu.Bastım 180-190 a falan ne uyku kaldı ne bişi.çünkü yola veriyosun tüm dikkatini uyuyamıyosun :) umarım anlamışsındır. saygılar. maniyak mısın olm sen.. Neyse Allah korumuş..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Işe yarıyor evet, ama biliyosunki cafein bi noktada sonra (artık vucudda birikmeye başladıktan sonra) uykuyu acmak yerine arttırıyor, gunde 20 bardak içmiyorsan dene. Sağlıklımı değilmi tartışmaya gerek bile yok snaırım[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Cuce, 21 Eylül 2005 15:14 tarihinde demiş ki: Kahve içme nescafeyi getirsin öle adam saa ciğne bi güzel, hatta üstüne limon sık bulabiliyosna öle ciğne onu ishal olanlara veriolar la :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Dela Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kafein tee osmanli zamanlarinda bi padisah tarafindan zararliligi bilinen bi maddeydi. hatirlamiyorum adini simdi de turk halkinin psikolojik durumunu kahve sigara kulturu etkiliyor diyordu. abdulhamitdi galiba.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o_O[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bi boş kagıt al bide dolu bi kagıt. al kalemi eline aynısını yaz boş kagıda hem vakit geçer hem uyumazsın[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Cuce, 21 Eylül 2005 15:14 tarihinde demiş ki: Kahve içme nescafeyi getirsin öle adam saa ciğne bi güzel, hatta üstüne limon sık bulabiliyosna öle ciğne öhmm bi çay bardağı alınır içine nescafe konulur iki kaşık sonra da içine yarım limon sıkılır... o_O gözler bu kıvama gelene kadar içilir... O tadı hayatım boyunca unutmayacağım abi ne iğrençti.. içeli 5 dakika oluyor şimdilik açtı gibi.. tadı geçince ağzımdan ne olacak acaba[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 5 dakkada bir yüzüne soğuk su çarp. bi de televizyon izle , kitap oku filan , böyle çeşitli işlerle uğraş zaman geçer hemen. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: HymnOfSnuk, 21 Eylül 2005 16:07 tarihinde demiş ki: 5 dakkada bir yüzüne soğuk su çarp. bi de televizyon izle , kitap oku filan , böyle çeşitli işlerle uğraş zaman geçer hemen. :9 İşteyim![signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ha o zaman kitap okuma. :B eline falan bi şeyler batır , bilmiyorum ya... :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
zezukka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 en güseli kolaya bi kaç kaşık nescafe koyup böölee o köpürüncee içmek .. zerre uyku kalmıo insanda denedim gördüm. zaten az kalmış bi buçuk saat =) koy kaafayı uyu gitsin 15 dkka bile dinçlik verir
Öne çıkan mesajlar