Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avenged Sevenfold - City of Evil (2005)


SadButcher

Öne çıkan mesajlar

Taa bir buçuk sene kadar önce bu adamları Waking the Fallen albümleri ile keşfedip Radyo paticik yayınlarımda sıksık çalmıştım akabinde sinirim bozularakta olsa ara ara Dream Tv seyrederken sabahın köründe normalde 2 saat kadar süren uyku mahmurluğumu bir anda geçiren kliple karşılaştım. "Avenged Sevenfold" 2005 albümü "City of Evil" dan Bat Country isimli şarkı olduğunu öğrenip ikinci bir dumurumu yaşadım. Üçüncü dumuru ise albümü tamamen dinledikten sonra yaşadım son bir iki yılda denk gelen baştan aşşağı aynı kaliteye sahip albüm kavramını unutmak üzereyken City of Evil geldi çıktı karşıma.

Waking The Fallen albümünde daha sıklıkla scream vokaller ile clean vokalleri bir arada kullanıp yarı Nu metal yarı Melodik Punk gibi bir türe sahipti yinede melodik yapılmış her türlü müziğe olduğu gibi bu albümede biraz sabır gösterip çok sevmiştim. Ama... City of Evil bambaşka bir tarz olup çıkmış riffler genelde çok yakından tanıdığımız grupları andıracak kadar kaliteli vede en önemlisi artık Heavy Metal, Progressive gibi türler haricinde duyamadığımız gitar soloları inanılmaz derecede kaliteli davulları yerli yerinde dolayısı ile dört dörtlük bir albüm olmuş.

Albümden dikkat edilmesi gereken parçalar ( bana göre hepsi tabi :))

- Betrayed
- M.I.A.
- Strenght of The World (keman synthleri çok güzel)
- Bat Country (Annihilator!)

sonuç olarak Hard Rock, Heavy Metal karışımı olup altyapısı Punk olan fena halde enteresan bir grup dinlemek isterseniz buyrun.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da arkadaş tavsiye etti. Süper bir grup buldum hele Bat Country isminde bir şarkıları var muhteşem dedi. Şarkı gerçekten hoş, albümdeki şarkılarda genel olarak iyi, altyapısı da sağlam fakat vokale alışamadım ben. Bir garip geldi sanki çok yavşak okuyormuş gibi. Belki zamanla ona da alışırım ama genel olarak değerlendirilirse güzel bir çalışma olmuş.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...