Phlox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evet bu şarkının sözlerini aramaktayım. google, yahoo hiçbiryerde bulamadım belki bilen biri çıkar burdan :) Silje Nergaard - How Am I Supposed To See The Stars sağolun şimdiden :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 www.songlyrics.com[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ciddi lyric leri ne için kullanıosunuz yoksa bilgisayar calıo sızmı soluosunuz :D[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 lyric sitesi aramıyorum, eğer o sitelerde olsaydı şimdiye kadar bulmuştum. eğer bu şarkının sözlerini bulabilen olursa copy paste ederse sevinirim :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Öne çıkan mesajlar