amon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 13 şiirimsi eklemişi...aman allaaam...uğursuz sayı..aaaa...ööölecezzz[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 allah belanı versin hırsız ne kaalp hırsızı ne gönül bildiğin şerefsiz işte lafına bile değmez[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 gece oturur efkar-ı yüreğine bakar da göremez derin-i gözlere bir çare almak içün der hep "aman doktoooor...canım...cicim... " nerde doktor,nerde deva dert olmayan yerde yoktur hiç hüda gece demiştik, efkarla oturan içirdikçe içiren sabaha ağrı getiren suç bizde mi yoksa saçları leyl yarde mi bilinse idi eğer olurmuydu adı dert "aman yolaa...istanbula yolla.. " yolları da taş der bunu diyen "mendilimin yeşili... " aman sıkıldım yazmakdan sen uydur işini [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 23:41 tarihinde, amon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 sen baya denyo bir adama benziyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar