Resh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 lvl 60 troll shaman bl de 80 ytl ye satılıktır.. charda 4-5 set item 100 gold cash para mevcut... alchemy+herbalism proffessionlari... ilgilenenler 0535 223 93 87 den ulasabilirler... cd leri ayarlarım ama kutusunu atmıstım ilk aldıımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 [---Satıldı---][signature][hline]lvl 60 Gnome mage - The Maelstrom (sold) lvl 60 warrior-burning legion(sold) lvl 60 rogue-burning legion (sold) lvl 60 priest-warsong (sold) Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yani... bedava idi o... senin gnome mageyi de ben hacıladım :D:D:D:D cok buer bişi ya..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar