Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sakaryaaaaa

emre2372

Öne çıkan mesajlar

yurtta sistemini kurarsan her şeyin senin için çok farklı gelişeceğini düşünüorum her konuda.
tavsiyem yurdunla ii anlaş,ders programlarına ayak uydur ikli üç canın sıkılabilir ama bunlara değdiğini kendin de göreceksin..
ii bi sene yaşarsın inş..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Sosyal ağlarda paylaş

Okulun içindeki yurtlar oldukça güzeldir, temizdir, kalitelidir.. Oralarda kalıcaksa dert etmesin..

Tabii her zaman ev hayatı tercih edilir..
Home Party 300-500 oh yandan gelsin kızlar modu olur..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 20 Eylül 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
emre2372, 20 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ya ev bulamadik yaw bi tane vardi 350 milyona oda 2 oda :(

golhan ogrenci yurduna yerlestim bugun gittim geldim esyalari fln yerlestirdim oyle iste sen sakaryadan misin?

1 sene sakarya'daydım yarısı kampus yurtlarında yarısı evde geçti..

Ayrıca 350 milyon ev mi?peh! Çok daha uyguna evler bulabilirsin. Ama geçte kalmış olailirsin tabii, bu işlerde erken davranıcan..
Ama 350 çok daha uyguna bulursun ararsan..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

goruselim sakaryada yaw patiler :P

ya ben insaat muh. 2 ye gectim

gecen sene istanbuldan git gel yaptm bayagi bi dersten kaldim bu sene bu yuzden yurta kaldm ya duymussunuzdur kesin prefabrik bi yurt tek katli flan filan

vagon restorant varya serdivandan carsiya giderken o vagonun ordan saga don ileride bi yerde[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...