emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 okul basladii igrenc bir yurt igrenc bir ortam igrenc bir yl... hepsi beni bekliyoo ve yrn basliyorum bunlarn hepsinee.. hepinizin gecmis kandili mubarek olsun bu arada.. hepinizi msnde gormek dilegimle [email protected][signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yurtta sistemini kurarsan her şeyin senin için çok farklı gelişeceğini düşünüorum her konuda. tavsiyem yurdunla ii anlaş,ders programlarına ayak uydur ikli üç canın sıkılabilir ama bunlara değdiğini kendin de göreceksin.. ii bi sene yaşarsın inş..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hangi yurtta kalıyosun?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 arkadaşla konuştum daha okula bile gitmemiş abi evi düzenledim eksikleri aldım annem burdayken şimdi ankaraya gitcem bi arada okula uğrarım dio adam =p çok mu kötü yurtlarınız yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 özel yurtta yinede sakat oluo..sonuçta can sıkılıo öle yada böle..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Okulun içindeki yurtlar oldukça güzeldir, temizdir, kalitelidir.. Oralarda kalıcaksa dert etmesin.. Tabii her zaman ev hayatı tercih edilir.. Home Party 300-500 oh yandan gelsin kızlar modu olur..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 20 Eylül 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya ev bulamadik yaw bi tane vardi 350 milyona oda 2 oda :( golhan ogrenci yurduna yerlestim bugun gittim geldim esyalari fln yerlestirdim oyle iste sen sakaryadan misin?[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hangi bölümü kazandın golhan ogrenci yurdu neresinde sakaryanın bilmiyorum ben sakaryada okuyorum zaten son senem elektrik elektronik müh. kampüsteki yurtlarda 2 sene kaldım 3.5 yıldırda evde kalıyorum[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: emre2372, 20 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ya ev bulamadik yaw bi tane vardi 350 milyona oda 2 oda :( golhan ogrenci yurduna yerlestim bugun gittim geldim esyalari fln yerlestirdim oyle iste sen sakaryadan misin? 1 sene sakarya'daydım yarısı kampus yurtlarında yarısı evde geçti.. Ayrıca 350 milyon ev mi?peh! Çok daha uyguna evler bulabilirsin. Ama geçte kalmış olailirsin tabii, bu işlerde erken davranıcan.. Ama 350 çok daha uyguna bulursun ararsan..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 arkadaş 150 mil mi 175mil mi ne veriyomuş tek kalıyor evde tek kötü yanı üst katta ev sahibi var =p yeri neresi sorma bilmiyorum sakaryayıda evinin yerinide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 goruselim sakaryada yaw patiler :P ya ben insaat muh. 2 ye gectim gecen sene istanbuldan git gel yaptm bayagi bi dersten kaldim bu sene bu yuzden yurta kaldm ya duymussunuzdur kesin prefabrik bi yurt tek katli flan filan vagon restorant varya serdivandan carsiya giderken o vagonun ordan saga don ileride bi yerde[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sakarya kıvrım kıvrrım akaryaaa....die bi şiir var[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 150'ye ev ? geliyorum bi dahaki sene.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 goruselim sakaryada beyler tanismiz oluruz hemde su ev isini bi anlatin yuz yuze seneye evdeyim[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar