Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ve açıklama; "Kauri and Starsider are currently down for emergency maintenance. Starting at 2am PST through 10am PST Monday morning 7/21, all east coast clusters (Bloodfin, Chilastra, Eclipse, Gorath, Kauri, Lowca, Radiant, Starsider, Tarquinas, and Wanderhome) will be down for emergency maintenance.We apologize for the inconvenience." PST ile aramızda 7 saat yokmu yoksa benmi yanlış hatırlıyorum?[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bu arada şimdi serverlar açılmaya başladılar sanırım... Benim topic açmamı beklemişler bilsem daha erken açardım :P[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 serverın adı gectigi east cost tarafıyla 10 saat farkımız var yani server bizim saatimizle 12 de down oldu ve staffin 8 saat dedigi sureyi 3 saat 20 dakka ile geride bırakmamız ragmen hala down !![hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bizim saatimizle 12de down olduysa 8 saat eklersek saat 8de açılcak demektir ;) Ben Pacific saatiyle 7 saat farkımız var diye hatırlıyodum ondan yanlış hesaplamışım demekki...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bir seyleri yanlıs hesapladim o zaman.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' [Bu mesaj Levent tarafından 21 July 2003 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Server ssiteye gore up gorunuyor ama ben giremiyorum , girebilen var mı eclipse e ?[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 gel sbnin göçmeyen kollarına =p bende gelcem swgye bak o zaman göçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 merak ettiğim herserverda karakkter açaibilirmiyim yani hr servrr içinde 14$ ödüycekmiyiz[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sadece 15$ oduyorsun aylik istedigin serverda char acabilirsin.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ailem şuan san fransisco da dün 2.5 da aradığımda saat 5.5 du.sanırım gece 4 te açılıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bu arada gece 2.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: slayer__, 21 July 2003 21:12 tarihinde demiş ki: gel sbnin göçmeyen kollarına =p bende gelcem swgye bak o zaman göçmez Hehhe yok gelmem SB'yle işim olmaz.. iyi hatırlattın SB acc. u onduriyim ben yaw bide ona para vermiyelim bari. Sen ne zaman geliyosun SWG'ye bakalım?[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Levent, 21 July 2003 20:31 tarihinde demiş ki: serverın adı gectigi east cost tarafıyla 10 saat farkımız var yani server bizim saatimizle 12 de down oldu ve staffin 8 saat dedigi sureyi 3 saat 20 dakka ile geride bırakmamız ragmen hala down !![hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' East Cost New York un oldugu taraf degilmi ora ile 7 saat olmasi lazim .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar