Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herşeyden once ve herkesden cok kendinize değer verin..

BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

Bi kere hiç bi kıza insana vs baglanmayın..Unutmayın kendi kendinize zaten yetersiniz..Ben baglandım da ne oldu.. 5 gundur gormuyorum her gun icim icimi yedi şu kadar gun kaldı şu kadar saat kaldı şu kadar dakka kaldı diye. aksilik bu sabah geç kalktım. derse yetişcem diye telefonu odada unutmuşum.. ogle arası boştu koşa koşa odaya cıktım 5 dk da dersler bittikten sora.. aradı şehre gidiyomuş sen de gel diyor.
ben nasıl gidim ki? zaten 3 te tekrar dersim var + otobus zamanı geçti.. aradım yok yarın goruşuruz yok akşam goruşuruz dio..
ama salaklık bende ben biliyorum..HİÇ BİR ZAMAN SEVGİNİZİ TAM GOSTERMEYİN.HİÇ BİR KİMSEYE ONUN İÇİN DELİ OLSANIZ BİLE BUNU GOSTERMEYİN.EN BAŞTA DA HİÇBİR KİMSE İCİN DELİ MELİ OLMAYIN..
inanın bana insanlar kendi kendini aşık ediyor.. Ben kimseye baglanmadım baglanmazdım da.. ama işte benm salaklıgım dedim ya. hay kafamı.. Başlarda o kadar yuz vermiyordum deli oluodu peşimde.. siz ne kadar ilgi gosterirseniz okadar şımarıp sizden kopuyorlar..BENİM KIZ OLE DEĞİL FİLAN DEMEYİN İNANIN 1-2 GUN ONCE BURADAKİ FORUMLARI OKURKEN KENDİ KENDİME ALLAH'TAN BENİm KIZ BOLE DEĞİL DİYODUM.AMA HEPSİ AYNI
Son olarak da dicem şey tercihlerinizi yaparken sadece kendiniz karar werin.. arkadaşlarınızı sevgililerinizi filan olaya katmayın..AZCIK BİLE OLSA... Eğer bişiyi gerçekten istiyorsanız diğer insanların dediklerini boşverin..Hukuk mu istiyorsunuz gidin TM seçin milletin TMler salak demesine bakmayın..Ananızın babanızın fen SEç demesine bakmayın.. Unv. mi seççeksiniz inanın bana hepsi aynı sayılır. iş sizde bitiyor.bir sure sora unv. ismi sorulmuyor zaten..Kız icin arkadas icin vs. unv tercihi yapmayın..
Son olarak ozetlersek:
-SADECE KENDİNİZ İÇİN YAŞAYIN
-BAŞKALARI İSTEDİ DİYE HERHANGİBİŞİ YAPMAYIN KENDİNİZ YAPMAK İSTEMEDİĞİNİZ SURECE(BEN HAYATIM BOYUNCA YAPTIM DA NE OLDU HEP PİŞMANLIK)
-HAYATTA HİÇ BİR KİMSEYE(ANnE, BABa, KARdeş filan hariç) BAGLANMAYIN..
[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

bana iki yıldır çok güzel ilgi gösteriliyor sevgi fazlasıyla belli ediliyor ama hiç bi yerim kalkmıyor demek ki hatalısın...

her kötü birşey yaşadıktan sonra da böyle genellemeler yapmak daha az insanımsı sonuçlar çıkarmak ne kadar doğru?

sence bu kızın şehirde bir işi olamaz mı? kuaför ? alışveriş? arkadaşlarıyla buluşmak?

ya da bu aralar senle buluşmak istemiyorsa tek sorumlu kendisi midir?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bunda bu kadar daralıcak ne var ki! kız demiş işte sen de gel diye, sen de müsait diğlmişin yrn görüşürüz demiş, napcaktı ki? bence fazla ihtimam bekleyen sensin:) sen çık bi dolaş ark.larınla felan takıl geçer... :)[signature][hline]söylediklerimin yarısı anlamsızdır, ancak bunu diğer yarısı sana ulaşabilsin diye söylüyorum.[Halil Cibran]
Sosyal ağlarda paylaş

durumu müsait olmayan sensin o neyapsın belki twist in dedii gibi bi işi fln vardır gitmek zorundadır sen gelemiosun die gitmesinmi hem akşam görüşürüz demiş takma abi kafana bu kadar 8-)[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Sosyal ağlarda paylaş

kuafor işi mişi yok..
başka işi war..
benm bozuldugum o kadar gunden sora telefonda o kadar ozledim dedikten sora gormeden gitmesi..
5 tane mail attım okumus hepsini.hepsindede kıza hoşuna gitcek şeyler yazmıştım belli ki fazla yazmışım..
tek olan şımarması oldu heralde..
1 tane cevap bile yazmamış.
1 tane dandirikten forward maili gondermiş bana.[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaidenXelRu, 21 Eylül 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
durumu müsait olmayan sensin o neyapsın belki twist in dedii gibi bi işi fln vardır gitmek zorundadır sen gelemiosun die gitmesinmi hem akşam görüşürüz demiş takma abi kafana bu kadar 8-)

once yarın gorusuruz ozaman dedi bende niye yarın akşam goruselim dedim..
sora olur molur dedi..
yarım agızla soluo gibi..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman açık açık sor neden bi sürü mailime kendin sevap yazmadın, özledim diyip durdun bi yere gittin diye

bence burda yanlış anlaşılma durumu var aranızda gibi geliyor.. sanki o kaçan kovalanır taktiği uyguluyor ya da sana anlatmak istemediği bir yere gitmesi gerek yapması gereken birşey[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın sizi de sıkıyorum ama paylaştıkca rahatlıyor insan..
15.30da dersim var canım hiç girmek istemiyor.. hem de 4 saat.. oFFFFFFFFFFFFFFFFF
Hem de ingilizce.......[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

uheuhe :D
ya bizim bolumde guzel kız yok + kız mız istemiyorum.[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...