kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Çok ilkokulvari olmuş bana kalırsa. Uyak düzeni 23 nisan şiirleri gibi, aynı mantık sürekli tekrar edilmiş farklı cümlelerle. Biraz üzerinde çalışman lazımmış... Bundan sonrasında daha iyileri gelir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya şimdi kymo gibi düşünüyorum ama sözlerim farklı olacak sade.. biraz fazla sade.. böyle ortaokul kitablarında ders amaçlı yazılmış şiirler gibi genel de o şiirlerde sembolleme yapılmaz direk uyak düzeni kafiye ve anafikir vardır şiiri yazan derdini anlatır biter.. biraz daha yaratıcı ol biraz daha derin düşün hissettiklerini anlat insanların anladıklarını değil[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Biraz ilkokulvari olduğu doğru, kafiyeye aşırı dikkat etmişsin. Biraz daha anlamlı ve değişik kelimelerle şiir yazsan ii olabilir Cesaretin kırılmasın sakın, devam et![signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar