Chasten Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Şu anda msni açamıyorum fakat maillerime girebiliyorum,Maillere girincede direk şöyle bir ekran çıkıyor, Şimdi msn fake programları falan var onun gibi bişi olmasından şüpheleniyorum sizce ne yapmalıyım,Değiştireyimmi şifremi buradan.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bu olay @hotmail.com yada @msn.com uzantilarini kullanmadan baska bir mail ile .net passport alirsan oluyor. Anormal birsey degil yani..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mailim @hotmail zaten.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paralamı değiştirim dedim onunda yapamıyorum yine aynı ekran geliyor..[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bunun bir seçenegi vardı 2 günde bir mi ne kapat veya şifreni değiştir öyle bişey vardı ama hatırlıyorum[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Parolamı sıfırlamak için mail yolladım kendime oradanda değişmiyor,şifremin değişmesini istiyor ama hiç bir şekilde değiştiremiyorum.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar