Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parolamı değiştirmeden giremezmişim[Msn]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Şu anda msni açamıyorum fakat maillerime girebiliyorum,Maillere girincede direk şöyle bir ekran çıkıyor,
Şimdi msn fake programları falan var onun gibi bişi olmasından şüpheleniyorum sizce ne yapmalıyım,Değiştireyimmi şifremi buradan.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *

Mesaj tarihi:
Mailim @hotmail zaten.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
Paralamı değiştirim dedim onunda yapamıyorum yine aynı ekran geliyor..[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
Parolamı sıfırlamak için mail yolladım kendime oradanda değişmiyor,şifremin değişmesini istiyor ama hiç bir şekilde değiştiremiyorum.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
  • Yeni Oluştur...