myster1o Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 2005-2006 eğitim yılında başlayacaklar veya 3. sınıfa geçeceklere şu laptop verilecek nasıldır wow mov calısır mı rahat götürür mü? TOSHIBA Satellite L10 Notebook Intel Celeron 1.5 Ghz M İşlemci 512 MB Bellek 40 GB HDD 15'' TFT Renkli Ekran 56 Kbps (V.90) Fax / Modem Entegre 10 / 100 Mbps Ethernet Bağlantısı IEEE 802.11b/g Kablosuz Bağlantı Combo Sürücü (CD / DVD-ROM,CD Yazıcı) 3 x USB (V. 2.0) Port Türkçe Q klavye Ses Kartı TV-Out SU Logolu Taşıma Çantası geçen sene verilen buymuş: TOSHIBA Satellite A60 Notebook Intel Celeron 2.8 Ghz İşlemci 256 MB Bellek 40 GB HDD 15'' TFT Renkli Ekran 56 Kbps (V.90) Fax / ModemEntegre 10 / 100 Mbps Ethernet Bağlantısı Combo Sürücü (CD / DVD-ROM,CD Yazıcı) 3 x USB (V. 2.0) Port Infrared Port Firewire Port Türkçe Q klavye Ses Kartı TV-Out Taşıma Çantası[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 oha direk işlemciyi kısmışlar lol! asşlıdna işlemci kaldıraiblir gibi duruyor ama bence iş daha çok ekran kartında bitecek ve muhtemelen kaldırmayacak[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 işlemci 1.5ghz ama M işlemci[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kaldirir hayli hayli, bizim salak A60lar bile kaldirdi ram taktircan ama[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 pardon ekran kartı entegre bişeyler mi? bi de size masaüstü alma seçeneği vermiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: slayer__, 20 Eylül 2005 18:10 tarihinde demiş ki: pardon ekran kartı entegre bişeyler mi? bi de size masaüstü alma seçeneği vermiyorlar mı? istersen bide tablet pc verselerdi[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 evet masaustu getirebiliyosun istersen,kendini oyuna verip butun seneni heba ediyosun sonrada[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bu sene cok rahat olacagimdan (!) bilgisayarimi aliyordum bu cmt günü, ders programimi yaptim ve vazgectim. Duruma göre WoW u bile birakabilirim yani[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bu öğretmenlere verilen toshiba laptopun bi üst modeli galiba. Infrared yokmuş bunlarda ya :( . Bi de bu m noluyo daha mı gelişmiş bişey.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim Ağır ağır, yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 laptop verceklerine oda versinler once =p...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: aquila, 21 Eylül 2005 04:38 tarihinde demiş ki: laptop verceklerine oda versinler once =p... harbi ha ben laptop alıyım bana oda versinlr :D[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: aquila, 21 Eylül 2005 04:38 tarihinde demiş ki: laptop verceklerine oda versinler once =p... +1 8-)[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar