LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Arkadaşlar, herkesin en sevdiği şiiri yazmasını istesem olur mu?[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senter Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 *-*BİR DİLEK*-* BİR DİLEK eskisi gibi olabilmen için. Bir dilekde ömür boyu sevgiler yaşaya bilmen için. Bir dilek ki bu, Hiç üzülmemen ve diledigince gülmen için. Bir dilektir bu benden sana arkadaş, Yaşamın boyunca hayatı seve bilmem için... Eğer bir gün veya bir gece, Aklına akıl almaz düşünceler gelirse, Yıldızlara bak onlarda yanlızdırlar; Ama yanlızlıktan hiç biri ölümü düsünmez, Sen ise ölümü düşünüyorsun. Peki ölüm nedir, Kurtuluşmu, kaçışmı hangisi biliyormusun. Ölüm bir yıldızın ışıgını kaybetmesi gibidir. Ve unutulmanın simgesidir... *Dertler gelir geçer ama benim gibi bir arkadaş asla ne gelir nede gecer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ömrümüzden birgün daha geldi geçti derede akan su, ovada esen yel gibi iki gün ki dünyada bence ha var ha yok: gelmeyen gün bir, geçip giden gün iki. ömer hayyam uyku dinlenir gözlerinde huzur göğsünde uyku da ben olsam huzur da uyusam dizlerinde shakespeare/romeo&juliet Yeniden ortaya çıktı zaman;sürdürüyor şimdi saltanatını zaman; ve yaşlı gudubetle birlikte geri geldi iblisler alayı anıların, pişmanlıkların, ıspazmozların, korkuların, bunalımların, karabasanların, öfkelerin ve nevrozların. İnanın şimdi saniyeleri daha güçlü, daha sesli duyuyorum içimde ve her geçen saniye fışkırıp saatin sarkacından: "Ben Yaşamım, dayanılmaz, katlanılmaz Yaşamım", diyor. Evet, zaman sürdürüyor saltanatını; zorba egemenliğini yeniden ele aldı. Dürtüyor beni, sanki öküzüymüşüm gibi, çifte övendiresiyle: "Deh, deh hayvan! Ter dök, köle! Yaşa, nalet!" c. baudelaire/paris sıkıntısı (düzyazı şiirler) üçü arasında ayrım yapamıyorum hangisi daha güzel diye o yüzden üçünü birden yazdım...[signature][hline]söylediklerimin yarısı anlamsızdır, ancak bunu diğer yarısı sana ulaşabilsin diye söylüyorum.[Halil Cibran] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Göz yaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum orhan veli kanık bide yine orhan ın bakakalırım giden geminin ardından atamam kendimi denize dunya guzel selde erkeklik var aglayamam[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh [Bu mesaj unac tarafından 21 Eylül 2005 11:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar