fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 şimdi ben okulda bağlanıyom da 500 kb/sn iyimidir neye göre iyidir. Tobb da[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 download mı bu ? eğer downlad da bunu gördüysen oha dmek istiyorum :) ben enfazla 122 gördüm :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 çok kotu.amaç neyse benim uber baglantım var demekmi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 oha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o ne lan ben 30 görürsem şükür[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 TAŞŞŞ ÇATLASA AMA böyle suyu çıksa bideri bi kemik kalsa 30 gördüm :)[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abi işte vayırlıs da var okulda onunla benim de 20 felan oluyo. Sonra kablolyla giriyim dedim önceden indirdiğim bişeyi yine indirdim flashgetle bıraktım indirsin diye 8 mb tı. sonra bi baktım 19 sn de inmiş birden sevindirik oldum. Ama bunu sabah okulda kimse yokken yaptım öğlen bidaha denedim. 50 felan gördü[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tobb bile olsa max 10mbit bağlantı olsa..arkadaş diyorki 4mbit i benım..hatta 5 felan..garip geldi bence..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yavaş.. lan hızıdır o heuehue... en yüksek hız türkiyede su an adsl 4096kbps böl onu 8 e download hızını bulursun. yani max 512kb/s iyi geceler..[signature][hline]FİLTHY PLAY! [Bu mesaj Fistan tarafından 20 Eylül 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 telekom direkt f/o bağlantı sağlıyor diye biliyorum. (ki ayrıcana 2mbit üstü adsl var mı ki türkiyede?)[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 10 mbitlik uydu bağlantıları var[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Cintonik, 19 Eylül 2005 23:46 tarihinde demiş ki: çok kotu.amaç neyse benim uber baglantım var demekmi. [signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Fistan, 20 Eylül 2005 00:04 tarihinde demiş ki: en yüksek hız türkiyede su an adsl 4096kbps iyi geceler.. Fistan, ADSL en yüksen 2048 değilmi? o_O İnatlaşmak için deil cidden 4096 ADSL yok diye bildiğim için soruyorum. Yanlış anlaşılmasın :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 benim bildiğim 4096kbps VSAT var, VDSL var, birde ADSL-2 var. Normal adsl de 4096 varmı? varsa ne kadar ücreti?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 4096 adsl yok. 2048 var.. 4096 lar laser oluyor özel hat[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 4096 çift yönlü uydu bağlantısıda var (VSAT) up : 1024 down : 4096[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mile aslanim ogren plz 4096 baglanti var simdi hataga 10 k baglanti bile var ama 2-3 ay sonra cikacak tam olarak hizmete .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Fistan, 20 Eylül 2005 00:04 tarihinde demiş ki: yavaş.. lan hızıdır o heuehue... en yüksek hız türkiyede su an adsl 4096kbps böl onu 8 e download hızını bulursun. yani max 512kb/s iyi geceler.. yahu bilmiyorum kıllık yapmak gibi olmasın ne zman görsem okumadan msg atıyorsun adam tobbdaymış orda böyle çektim demiş belki kimse yokkene çekmiştir fln bizim kampüs diğerlerinden ayrı siteden baktım en küçük bandwith bizimkindeymişi 4200kb/s gibi bişi çoğuda boşta sömürmeye çalışcam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sakarya universitesinde boş anlarda 1.5 mb civarı download hızına erişiyordum ulaknetten fiberoptik hat geliyor kampüse zaten adsl kullanan kampüs yok hem zaten biraz komik olurdu .. tobb un ulaknet ten aldıgı hat cıkışı 8mbps ve bu linkden diğer unileride kontrol edebilirsiniz. odtü 34mbps benim uni sakarya 34mbps[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 dyna bunlar ne odtü osym sadece merak ettim çüş dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 fazla download yapmıslar :) okadar öss ye giren var şimdi bunlar temmuz agustos eylül ayında sırf trafigi 158gb a ulaştırmışlar 2005 de mesela odtü zaten devasa bir bilgisayar agı olan uni 1000 olan sanırım ana baglantı kapasitesi wastiee gelip acıklasın hehe[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ayça cafe vardır ankarada bilen bilir. 444'le download yaptım.[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @slayer__ adsl için dedim ben onu. okuyorum msjları mrk etme ;[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @neron: ayça ankarada gittiğim en iyi internet cafe bilgisayarlarıda yenilediler,1024 ram falan baya iyi oldu[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 nerde ya bu ayca[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Alis, 20 Eylül 2005 07:22 tarihinde demiş ki: Mile aslanim ogren plz 4096 baglanti var simdi hataga 10 k baglanti bile var ama 2-3 ay sonra cikacak tam olarak hizmete .. 1.si mile değil mike 2.si aslanın falan değilim git başka aslan bul kendine 3.sü adsl max 2048 dir şuanda git telekomuna sor.. 4.sü oldumu aslanım? uzayabilirsin[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar