Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Myko da LoSTHoPeS Clanına +45 alım vardır :) Clanın ismi n00bz dan ümidim kesildiği için böyle yaptım katılacak varsa pm me :)[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ulan ben sana laf edemiyoma rtık git sen maykoya gelme bidaha uskoya...:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 MYKO'ya gelmeyin böyle bi rezalet olamamz! gider bug buglı ke oynarım daha iyi. mal satıyosun para gelmiyo inne eşya koyuyon oyun kapanıyo. partye giriyon exp gelmiyo daha bi ton şey sayarım. çoğu zaman oyuna bile giremiyon. FAK MYKO[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Eternalus, 19 Eylül 2005 22:21 tarihinde demiş ki: MYKO'ya gelmeyin böyle bi rezalet olamamz! gider bug buglı ke oynarım daha iyi. mal satıyosun para gelmiyo inne eşya koyuyon oyun kapanıyo. partye giriyon exp gelmiyo daha bi ton şey sayarım. çoğu zaman oyuna bile giremiyon. FAK MYKO hönk_?abi sen çok kzımışşsın dediğin gibisi bende fakayım öle serveri bizim dandik usko bile daha ii o zmn şükür aalhım bizim serverı mayko gibi yapma yarabbim....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 o isim sanada tmm mı? 3 gündür afedersin shout dan pm den tüm morad üyelerine seni sormakdan ... yırttın kascam kascam dedin tıhk yoq aq[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Eternalus, 19 Eylül 2005 22:21 tarihinde demiş ki: MYKO'ya gelmeyin böyle bi rezalet olamamz! gider bug buglı ke oynarım daha iyi. mal satıyosun para gelmiyo inne eşya koyuyon oyun kapanıyo. partye giriyon exp gelmiyo daha bi ton şey sayarım. çoğu zaman oyuna bile giremiyon. FAK MYKO silverları :D ver kaybol =P[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: TrTownUser, 19 Eylül 2005 22:24 tarihinde demiş ki: o isim sanada tmm mı? 3 gündür afedersin shout dan pm den tüm morad üyelerine seni sormakdan ... yırttın kascam kascam dedin tıhk yoq aq lem ben pazardayım hep bak yeni +7hb çektim 600mden 1230 attck oluyo lvl 51de gel kastırem:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sen zaten hep kendine :( :P (enayimisinde alcan banada bi ss + dth alma nolcak :D pk yaparken yatınca nie yatıom lan fln deme xD )[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Öğlen saatlerinde başlayıp akşama kadar devam eden lag sorunu dışında şu ana kadar herhangi bişeyle karşılaşmadım. Ben geceleri oynarım zaten diyorsanız tavsiye ederim =)[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ben abyss de bir worm öldürüodum saniye tuttum 40 sn sora yere düştü :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Shakkil, 20 Eylül 2005 07:51 tarihinde demiş ki: Öğlen saatlerinde başlayıp akşama kadar devam eden lag sorunu dışında şu ana kadar herhangi bişeyle karşılaşmadım. Ben geceleri oynarım zaten diyorsanız tavsiye ederim =) usko en iyisi yaw :D gelin areste karus olun :P[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ares'te sen varsın, uzak olsun.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar