Rodvine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Arkadaslar ben accmı satmak ıstıorum buraya bunu yazmak sucsa kusura bakmayın pek bi bilgim yok detaylı bilgi isteyenlerle PM den konusabilirim yasaksa ozur dılerım kusuruma bakmayın[signature][hline]İstedigini soyleyen istemedigini işitir.. Ergenekon efsane kalmamali.. Hedef Turan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 WoW EU Türk Olsun! sloganindan vaz mi gectin ergenekoncu arkadas Bu suc degil, fakat yeri burasi degil 2. el bölümü[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Wowun turk olması benım oyunu oynamamla olcak bişi deil biliosun arkadasım yeterı kadar baydım oyundan zaten yardım ettıın ıcın saol ii oyunlar hepınıze[signature][hline]İstedigini soyleyen istemedigini işitir.. Ergenekon efsane kalmamali.. Hedef Turan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gozlerim yasardi ne kadarda kibarsiniz ahahah[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar