whatisthis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 1 hafta önce slickers adlı üyeliğim paticik te birisi tarafından banlandı ardından yeni bir üyelik açtık abi10kwarmi diye burdan bi tarafımı yırttım benim üyeliğim niye banlandı diye ağzımdan kötü bir laf duyan warsa çıksın söylesin şimdi bu üyelikde ban yemiş kim yapıyor çıksın söylesin istemiyoruz seni desin ama kim olduğu belli olsun en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whatisthis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya adminmisiniz ne haltsınız biriniz bi cevap verin be ne işe yarıyosunuz siz sadece adam banlayıp mesajmı silionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 [email protected] mail adresini kullanabilirsin..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whatisthis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya kullandım ama hiç takan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whatisthis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 alan yetkilisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alooooooooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 böyle yaparak biyere ulaşamassın zaten özel mesaj felan kullan elbet bakacaklardır[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Birisinin Değeri Onu kaybedince Anlaşılırya İşte Öyle Birşey!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 alan yetklilsi felan noob dostm bosa kafa yorma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 he bide bosa kasip genel yetkililere felan bise yazmaya kalkma onlar inan daha noob..kafalarini gömmüsler kuma öle gidiolar..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 arada lafı çakarım diyosun :)[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yok be genel yetkili diosunuzda 1 sayfa destan yazdim her kimse isde ona adam dediklerine katilmiorum die kisa bi cvp yazma gereginde bile bulunmadi.Ben simdi burdan kalksam allahin herhangibiyerindeki bi mercine 1 sayfaya yakin elestiri yada öneri yollicam(öle bi hakkimin oldugu yerlere)..Adam kalkip bana 1 satir bile yazmicak..böle bise sadece türkiyede oluo isde..ee insan hakki olan cevabi bile isnanca alamiorsa demekii.Bu cevapi olumlu yada olumsuz vermeyenler "NOOBS" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar