megakill Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 dün biraz konusma fırsatım oldu...Cypher da her gece boss event yapan , millete bedava item dagıtan arkadaşı tanıyan var mı ?Zanndersem ya datbaseyi ya da Gm accountunu haclemiş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… holigun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ss sini gördüm[signature][hline]nick:yocas level:59 race:assasin np:9125 clan:yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ne güzel ya bana bi 50 tane kekurikikurusWhatever çıkarsın cyphardayımda ne güsel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kekuriwhatever ne =)[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 off kekurikuruckiikeuruWHATEVER (herneyse demek)(!) yuh beeeeeeeeaaaaaaaa olm ismini doğru yazamam ben o cin in[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kekurikukikaka:D Neyse onu boşverinde... bende merak ettim... nası yapmış bu kadar şeyi... ve kim bu adam... bide msni varmı acaba? :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: xxxx Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Cypherdaki bi arkadas admin geldi bize boss çıkardı kestik bizim clana girdi falan diyodu inanmamıştım doğruymuş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: megakill, 21 Eylül 2005 00:03 tarihinde demiş ki: dün biraz konusma fırsatım oldu...Cypher da her gece boss event yapan , millete bedava item dagıtan arkadaşı tanıyan var mı ?Zanndersem ya datbaseyi ya da Gm accountunu haclemiş.... ne database ne de gm hacklenmesi. boss çıkaran scrollar var 10 lu paket halinde gm veriyor. bu oyunun poku çıktı. para için babasını öldürür bu gm ler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
holigun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ss sini gördüm[signature][hline]nick:yocas level:59 race:assasin np:9125 clan:yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ne güzel ya bana bi 50 tane kekurikikurusWhatever çıkarsın cyphardayımda ne güsel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kekuriwhatever ne =)[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 off kekurikuruckiikeuruWHATEVER (herneyse demek)(!) yuh beeeeeeeeaaaaaaaa olm ismini doğru yazamam ben o cin in[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kekurikukikaka:D Neyse onu boşverinde... bende merak ettim... nası yapmış bu kadar şeyi... ve kim bu adam... bide msni varmı acaba? :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: xxxx Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Cypherdaki bi arkadas admin geldi bize boss çıkardı kestik bizim clana girdi falan diyodu inanmamıştım doğruymuş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: megakill, 21 Eylül 2005 00:03 tarihinde demiş ki: dün biraz konusma fırsatım oldu...Cypher da her gece boss event yapan , millete bedava item dagıtan arkadaşı tanıyan var mı ?Zanndersem ya datbaseyi ya da Gm accountunu haclemiş.... ne database ne de gm hacklenmesi. boss çıkaran scrollar var 10 lu paket halinde gm veriyor. bu oyunun poku çıktı. para için babasını öldürür bu gm ler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar