Defensive Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bu sene öss sınavına girdim, ne yazıkki yaptıgım 8 tercihde tutmadı. Ek yerleştirme diye birşey oldugunu biliyorum; açık kalan bölümlerin listesini yolluyolar ve tekrar bir tercih hakkı daha oluyo insanların.. Fakat hiçbir yerde bununla ilgili birşey yok, bilgisi olan var ve yazarsa çok iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 http://www.egitimhaber.com/index.php?departman=arsivdetay&id=429[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Osym Ek yerleştirme[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 google ve ösym ana sayfasına bakmıştım ama sanırım kaçırmışım teşekkür ederim ilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar