abazz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 2004 yılı hangi ay bilmiyorum chip dergisinin 100. sayısı hangi aya denk geliyorsa işte e-jay programının tam sürüm cd'sini vermişti. ben de boş durmayayım deyip bir çalışma yaptım. Daha birçok çalışmam var ilk aklıma bu geldi. Tabi benimki hazır müzikleri düzgün ve uygun yerlere koyma gibi basit birşey ama güzel birşey gibi.. (bana göre) İkinci müzik çalışmam ve ikinci editim. Bakın güzel olmuş mu geleceğim parlak mı? :) Not:Müzik ruhun gıdasıdır yanlız her gıda da sağlığa iyi değildir. Frew-v2[signature][hline]Who am i? For freedom.. [Bu mesaj abazz tarafından 19 Eylül 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hoş olmuş bence[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Anlaşıldı. Kimsenin ilgisini çekmemiş. Topic taa 2.sayfaya gitmiş. Neyse Patiler için süper bir müzik yapcam ben de, herkes her an onu dinleyecek. Paticik Official Music yapcam :) Bu topicte de yayınlayacam.. Beni bekleyin..[signature][hline][ quote ]My Brother, 20 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki: Yıllardır ingilizce dersi işliyoruz. Her yıl aynı şeyler tekrarlanıyor. "Present Tense" . Tek fark: Geçen yıl "I'm thirteen years old" diyordum, bu yıl "I'm fourteen years old" diyorum.[ quote ] :-? Who am i? For freedom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 güzel ben begendim[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar