nindalf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Selamlar; Başlıkta yazdıgı gibi Japonyaya gideceğim ve gitmişken ordan bir objektif almak istiyorum fakat ordaki fiyatları bilmiyorum. Ogrenmek için baya bi aradim site falan fakat buldugum sitelerin hepsi Japonca oldugu için anlayamıyorum. Acaba bana yardımcı olabilecek bir site biliyormusunuz? Yada onceden japonyadan hiç elektronik eşya aldınızmı aldıysanız nerden aldınız gibi sorular soruyorum... PS: Donanım bolumune actım konuyu boyle donanımla fln alakalı uzaktan diye...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Japonya'dan anime dvd setleri alsan ya? =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 japonyada herşey cok pahalı elektronik esyalarda pahalı hayatta cok pahalı uzakdogu ürünlerini dubaiden alıcaksın cok ucuza bulabilirsin sony ürünlerini dubaiden almak daha mantıklı[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @kymophobia Walla okadar cok siparis varki bavulda yer fln yok :D @DynamicK Ben Nikkor lens alıcam, Nikkor lensler orda baya ucuz Türkiyeye göre.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 nikkor lens nedir ne işe yarar?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Nikkor lens demek Nikon marka lensler demek. Fotograf makinalarına takılır ya hanı byle uzun fln oluyolar[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Öne çıkan mesajlar