Rush Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben şimdi ddayworlde üye olup extreme 1.2 betayı çektim.Bunu Frozene thronenin map kısmına attım oyuna girdim en aşağıda mapin linkine tıkladım ancak açılmıor yanda map resminde soru işareti var ve tıkladığında geri dönüyor yardımınza muhtacım aramayada inandım ama yok bişey.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bilgisayarına yüklü olan warcraftla indirdiğin haritanın itediği versiyon uymuyor olabilir. Sitesinden pachini indirip kurabilirsin.[signature][hline]Sargas >> lvl46 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 doğru söledinde abi nerden patch yapcas[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Şimdi beyler yardımınız lazım d-day dir diye geçip atmayın burası diyer warcarft serilerininde bölümü.Modlar size sesleniyorum. Şimdi war3 kurdum ardından frozenı kurdum sonra 1.18 patchini kurdum 17 yide denedim.tıkladım açılsın diye cd rom drive fln çıktı craktir diye crakğini yaptım 754 sıra sayısı, war3.exe dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diyor napıcam yardım edin.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bildiğim kadarıyla bu forumlarda korsan oyunlar hakkında konuşmak yasak.[signature][hline]Sargas >> lvl46 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar