Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diezde +8 ve ustu

nui2din

Öne çıkan mesajlar

bugun diez update edildi. humanlardan zoldan +9/90 glave _L4noche ise +10/100 shard ile tarandı. bu nedir ya hani Ke gelecek hersey bitecek denmişti. undead clanında 2 tane lycaon+8 var hayırlısı olsun. lvl70 magen olsun clanda kimse dokunmasın löllölö[signature][hline]status: blocked
server: diez
job: mage
nation: karus
level: 6x
np: 35xxx
clan: yok onu bulamadım işte :D
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda tam olarak düzenlenmemiş bi versiyonda oynamaya çalıştığımız için Gm lerin dupe wipe dan daha fazla önem verdikleri durum 'bug' lar , loggin problemleri vs vs...
Bu yüzden tüm bu sorunlar çözülmeden önce bi dupe wipe beklemenin anlamı yok.
Ne yazık ki bu sayede de kedinin olmadığı yerde fareler cirit atıyo
Sosyal ağlarda paylaş

salaklık diyecemde bu kadarı olmaz. +8 itemi zar zor kullanıyorsun sen kalk +9 +10 kullan. benim merak ettigim baska bir mesele eger bu zoldan ban yemezse daha bu oyunu oynamam. adam +8/80 raptor kullanıyordu nereden geldigi belli olmayan simdide +9/90 glave. Yuh artık[signature][hline]status: blocked
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beverly, 20 Eylül 2005 19:39 tarihinde demiş ki:

temiz oyuncu olmak için de biraz geç :P

temiz adam gibi oyunu oynamayı biliyoruz fakat karsımızdakilerin adam olduklarından supheliyim.[signature][hline]status: blocked
Sosyal ağlarda paylaş

amaç su artık ikili oyunlardan bıktım. evet cogu dupeci turklerde fakat bu demek degildirki tum turkler dupeci. beni charım blocklandı block sebebi gm itemlerimi sildi bende pazardan itemlerimi satın aldım. elimde ss lerde var fakat ben gene blockluyum. adımdan mı korktular ne :P[signature][hline]status: blocked
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nui2din, 20 Eylül 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
amaç su artık ikili oyunlardan bıktım. evet cogu dupeci turklerde fakat bu demek degildirki tum turkler dupeci. beni charım blocklandı block sebebi gm itemlerimi sildi bende pazardan itemlerimi satın aldım. elimde ss lerde var fakat ben gene blockluyum. adımdan mı korktular ne :P
doru tüm dupeciler türk değil lvl 60+ çoğu pollandalı herifin elinde +8 raptor shard gibi silahlar var kendi emekleriye mi yapmış acaba soruyom kendi kendime[signature][hline]LvL:5x
CLAN:I NEED CLAN :D
WEAPON:RAPTOR +5 :(
NP:2xx :(
Sosyal ağlarda paylaş

tasKER bu adam su anda diez de blood clanın asisti idi. illegal itemler yuzunden ban yedi su anda charı ile oynuyor. charı acan da devile blood clanın baskanı. :mee adlı bi mage eski tasKER.[signature][hline]status: blocked
Sosyal ağlarda paylaş

demek istediim de bu zaten temiz olup adam gibi oynamanın sadece sinir bozukluğu yaratıcağını düşünüyorum . çünkü ben pk da sadece bunalıyorum. sırf bu yüzden archer oldum maksat iki ok sallarız fazla ikili mücadeleye girmeyiz diye.
3 gün önce +5 str yüzük isteyen tipler bugün karşında full +8 sheller rengarenk silahlarla durunca temiz oyuncu olmanın verdiği dayanılmaz hafiflik çileye ızdıraba kine dönüşüyo bunu sölüyorum.
blood konusu da tamamen danışıklı dövüş bence , oyunda zabıtalık yapar milletin videolarını ss lerini alırla kendileri halt edip banlanır 3 gün sora başka yada aynı charla geri gelirler.
ama nolursa olsun keşke diez de kalsaydık da başımızd bi tek blood olsaydı...
beramusta 3 clandan biri blood.. pffs
Sosyal ağlarda paylaş

sen galiba pianadan dısarı cıkmıyosun arkadasım..
sırf merak ettiğimden ara sıra moradona ya da cz ye gidiyorum ve gördüklerim hep aynı, ares in bu dupe vs durumlarından etkilenmediğini söylemek anlamsız . daha dogrusu herhangi bi usko server ının etkilenmediğini söylemek anlamsız.
Benim gördüğüm şu var ; diez deki en aşağılık duper bile beramustaki en sevimli pislikten daha karakterli, daha insan...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nui2din, 20 Eylül 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
tek bozulmadan clan server heralde diez.
areste dark vane +8 3 tane var. daha otesi yok bunun heralde

_?iide bunda ne var +7sini al 600-650mden bas trina belki olur bu kdr acayip olmayın ares tamam düzgün deil am şu an diezden düzgün gibi +10 item yok .....+9ise 1-2 veya hiç!!!![signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beverly, 20 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
sen galiba pianadan dısarı cıkmıyosun arkadasım..
sırf merak ettiğimden ara sıra moradona ya da cz ye gidiyorum ve gördüklerim hep aynı, ares in bu dupe vs durumlarından etkilenmediğini söylemek anlamsız . daha dogrusu herhangi bi usko server ının etkilenmediğini söylemek anlamsız.
Benim gördüğüm şu var ; diez deki en aşağılık duper bile beramustaki en sevimli pislikten daha karakterli, daha insan...

hahah löl:lol: areste oynayanlar bilir ben maradondan çıkmam....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Sosyal ağlarda paylaş

600 mılyona dark vane almak garip gelmiyosa zaten o server bitmiş demek diil midir ?
o server güzel bu kaka demek yersiz , hepsi boynuna kadar batmış zaten. Ama nedir diez biraz daha profesyonel biraz daha adam gibi adamlar kısmında sayıca fazladır o yüzden oynanması daha güzel bence.
Tabi bunların hepsi kişisel görüşlerimiz.
KO ölmüş zaten buyrun cenaze namazına
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KoRn3RoTh, 20 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
said:
nui2din, 20 Eylül 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
tek bozulmadan clan server heralde diez.
areste dark vane +8 3 tane var. daha otesi yok bunun heralde

_?iide bunda ne var +7sini al 600-650mden bas trina belki olur bu kdr acayip olmayın ares tamam düzgün deil am şu an diezden düzgün gibi +10 item yok .....+9ise 1-2 veya hiç!!!!

knightonlineranking'e girip bir bakmanı tavsiye ediyorum +10'u olanları gördüm ben..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beverly, 20 Eylül 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
600 mılyona dark vane almak garip gelmiyosa zaten o server bitmiş demek diil midir ?

KO ölmüş zaten buyrun cenaze namazına

bu lafın ustune bise denmez heralde[signature][hline]status: blocked
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...