Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metallica Neden Bitmez !

Selamon

Öne çıkan mesajlar

said:
Volfied, 17 July 2003 03:35 tarihinde demiş ki:
Kusura bakma, tamam baba bi gruptu cogu metalcinin baslangiciydi belki, belki super iyi uyeleri var, ama ne yazik ki bozdular kendilerini. Istedikleri kadar iyi yapsinlar, muziklerini sanat icin degil de, para icin yapiyorlarsa herkes senin gibi dusunemez, un kazanmak icin MTV Icon u olacaklarina oturup duzgun bi album cikartsalar, albumde bize kanitlasalar iste biz buyuz, basscimiz gitse de olmeyiz deseler, belki cogu kisi daha da severdi metallica yi, benim bile saygim artardi. Ama ben muzigini para icin yapan bir gruba, ve eger gercekten muzik (J Lo falan gibi aptal pop ya da R&B denen tur degil de, metal gibi, bir effor gerektiren, bi enstruman calma gerektiren herhangi bir muzik) caliyorsa saygi gosteremem.[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end

guzel[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Sosyal ağlarda paylaş

Burton gibi birisinin yeri doldurulamaz. Hem müzik hem kişilik olarak. Ünlü olmalarına karşın geldikleri yeri unutmamış birisiydi. Metallica' nın bu hale gelmesine ise hep Newsted' in sebep olduğunu düşünürdüm. Ama pek öyle değilmiş. Adam Load çıktığından beri gruptan ayrılmayı düşünüyor, diğer elemanlar saçmalama otur oturduğun yerde diyorlardı. Turneleri bittiğinde bütün grup elemanları kazandıkları paralarla tatile giderken bu eleman Sepultura ile konserlere çıkıyordu. Gruptan ilk ayrılanda o oldu. İlk Metallica konserinde attığı o bas sololarınıda unutamayacağım. Bir Burton olamasada fazla da sırıtmıyordu.
"Cliff 'em all"[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baalzebul, 18 July 2003 09:07 tarihinde demiş ki:
said:

sen kimsin kirk e yeteneksiz dion ya..

Yaklaşık 14 senedir Metallica dinleyen birisi olarak söylüyorum. Hiçbir gelişme kaydedemeyen, konserlerde paso nota kaçıran bir zatı muhterem. Ha bu benim görüşümdür kimseyi bağlamaz, sana göre bir tanrı olabilir ama bana göre sıradan bir gitarist olmadan öteye gidememiştir. Beste olayı desen zaten şarkıların çoğunu Ulrich ile Hetfield yazıyordu (Load dan öncesinden bahsediyorum sonrasını takip etmedim zaten). Gruptan attıkları Mustaine' in şarkılarını iki albüm boyunca kullandılar bunu da unutma. Kirk Metallica' dan ayrılıp kendi yoluna gitse kaç kişi takip etmeye devam eder acaba? Kaç kişi abi Kirk geliyormuş konserine gidelim der? Ben çokta fazla talibi olacağını düşünmüyorum.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Kirk notamı kaçırıyor? Bütün konserlerde farklı çalıyo nerden biliyosun adam doğaçlma çalıyo ben nota kaçırmıyorum çalarken grupla kirk mü kaçırcak.Kirk yeteneksiz se benim yaşamaya hakıım yok bence[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından...
Chemical:Ben ama sölemem
Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı
Freddy12:app lın yapmana gerek yok

Sosyal ağlarda paylaş

abi kirk hammet iyi bir gitarist deil
fade to blacki sahnede bikaç kere sıctıktan sonra careyi waha abanmakta buldu solo girer wah girer kirk ezik gitaristim sahnede çalamıom wah wah dedirtir..one a hiç girmeyelim adsam her seferinde bi yerinde sıçıo..yetenek faln bilmem ama satrianiden okadar dersi kim alsa 2 katı çalardı.[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI)

En güzel deniz:
henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

[Bu mesaj DeamoN tarafından 21 July 2003 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya deamon metallica nın kaç tane konserini izledin ya.
"kirk her seferinde sıçıo kardeşim işte bu kadar. "
la bitmio iş. şarkının orjinalinde olmayıpta kirk un konserde wah la çaldığı yerler belli zaten. fade to black in son solosundaki kirk un wah la girdiği yeri 100k+ kişi sana bakarken hiç şaşırmadan çalmak kolay iş sanıosun tabi sen.[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying are the best I've ever had

[Bu mesaj metboy tarafından 21 July 2003 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

81 den beri metallica olarak çalıyorlar
artık 100k+ a alışamadıysa (ki bu rakam baya bi yazış oldu) ben mi gidip sahne korkusunu yenmeyi öğreteyim adama[hline]So let it be written so let it be done
I'm sent here by the chosen one
So let it be written so let it be done
To kill the first born pharoah son
I'm creeping death
Sosyal ağlarda paylaş

evet iyi deildir ama kötü de deildir bence gitarist işte bu arada emprovize bişiler çalmak zor mu sanıosun ?[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI)

En güzel deniz:
henüz gidilmemiş olandır
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

sana deil yaw yukarda bi arkadas wardı ona klasik gam dediğin şeyin cıakrdıgı olay suıdur basabilcegin notalar direk modal alt gamdan sırayla gitmek dmeke deil sadece ezberlenmesi kolay olsun die belli kalıplara sokulkmus phyrigian lydian mixolydian faln die bi de pentatonicler war C tonunu alırsak C modla alt gam ve Aminor pentatonic kalıpları sana basabilcegin ton içi notaları werir zaten ne çalarsan çal burdan çıkan notalara basmak zorundasın yoksa bastıın nota detonedir.
sonuç olarak klasik gamlardna çalmak zorundasın ve kolaydır

[Bu mesaj DeamoN tarafından 21 July 2003 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ama mesela malmsteen direk triole gidio gamların ezberlenen kalıplarındna gördügüm kadarıyla ama vai daha alternatif olarak harmonic minor pentatonic ve major gam kombinasyonları yapıp yeni nesil gitarlın gelişmiş tremolo sistemlerinin werdigi bütün olanakalrı kullanıo...

[Bu mesaj DeamoN tarafından 21 July 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

deamon her mesajı editlemekle uuraşıcaana, imzamı ekle tickbox ına bi tıklayarak olayı çözümleyebilirsin.

Ayrıca, teknolojinin olanakları, extreme olmak gibi şeylerden gibi melodik olması da çok önemli. Tabii ki gamları kullanıcaksın da gam yürüyüşlerinden bahsediyorum ben... Mesela jazz gitaristleri, misal vermek gerekirse, pat metheny inanılmaz harman yapan, inanılmaz emprovizeler çıkaran bi adam ki onun yaptıklarına klasik demek zor...

Yine ayrıca konu nası saptı belli diil.

Aloo metalika bitti oolum...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

evt doru soluosun ben de onu diyorum yani sonuçta basacagın notalar am malmsteen dşrke yürüyüşleri kullanıo vai senin dediğin ve beniöm tanımadıgım ama hemne tanımaya başlıcagım adam gibi harman yapıo burda senne demek sitedigimiz adam dşoki sahnede dogaclama atıo atamadıgı soloları ben de lkan cwpo oalrka diorum ki ben bile atarım dogaclama.[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI)

En güzel deniz:
henüz gidilmemiş olandır
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

öle abi adam fatih to blackin solosunun biyeri cok hızlı die aynı şeyi deiştirip yawaşlatıo nese boşwer.[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI)

En güzel deniz:
henüz gidilmemiş olandır
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...