ChaosTurka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Beyler Visual Basic 6.0 kullanıyorum ve bi masil gönderme programı yapmak istiyorum. böyle bişiy yapabilecek programcılar var mı? yada yardım edebilicek???[signature][hline]Buraya tıklayın lütfen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 mail server falan olayına gireceksin , sonra ise VB de kodlarını yazıp yollama olayını yapacaksın. yani deli prof olmak lazım sanırım. Gene de bi kodlarını ara google da[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yok canım ne mail serveri? ki zaten mail göndermek için server gerekmez, almak için gerekir.. googlede %100 vardır, sana gugılit diyorum. php de, c# ta iki satır kodlar olan birşey, vb'de de kolaydır herhalde.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: With smtp .SendData "EHLO user" + vbCrLf DoEvents 'Sleep 10 .SendData "AUTH LOGIN" + vbCrLf DoEvents 'Sleep 10 .SendData "base64 kripto user" + vbCrLf DoEvents 'Sleep 10 .SendData "base64 sifren yada tam terside olabilir" + vbCrLf DoEvents 'Sleep 10 .SendData "MAIL FROM: " + vbCrLf DoEvents 'Sleep 10 .SendData "RCPT TO: <" + email + ">" + vbCrLf DoEvents 'Sleep 10 .SendData "DATA" + vbCrLf DoEvents 'Sleep 10 .SendData "From: " + vbCrLf + "To: <" + email + ">" + vbCrLf + "Subject: Can Sıkıntısı" + vbCrLf DoEvents 'Sleep 10 ml = "--------------------------------------------------------------------" + vbCrLf + "Account: " + acc + vbCrLf + "Sifre: " + pass + vbCrLf + "--------------------------------------------------------------------" + vbCrLf + Text1.Text .SendData vbCrLf + ml + vbCrLf DoEvents Sleep 10 .SendData vbCrLf & "." & vbCrLf DoEvents Sleep 10 'If .State <> sckClosed Then '.SendData "QUIT" & vbCrLf 'DoEvents 'End If Sleep 200 End With böyle banlantırmıştım kablonet mailimi[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 WinsockVB de basit dilde, düzenli ve güzel yazılmış VB Winsock Kontrolü üzerine kurulu tutoriallar bulabilirsin. Sorduğun sorunun cevabınıda orada eleman pek güzel anlatmış, izah etmiş: WinsockVB [signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar