BoooMMM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Biliyorum Size Bu Topic Salakcana Gelecek Ama Benımde +7 iron bowum oldu :P Diezde 240 a Satın Aldım Coq Sevincliyim Topice Kızmayın Coq Sevincliyim mazur Gorun Lvlimde 39 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 neYse hayırlı ugurlı olsun :)[signature][hline][sPeCiaL] eLLeşMe eVLaT BaBa YorGuN. ><(((·> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoooMMM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Saol Canım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hayırlı olsun güle güle kullan[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 o lwla o bow fazla kaçar sen wer bana bakem :-P[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Umarım silinmez. Dün ne olduysa olmuş millet sabahlara kadar dupe yapmış bizim cafelerde. (Sabah bir yere yetişmeye çalışıyordum. Bizim kafeden elemalar yolda üzerime atladı sevinçle. Neden anlamadım. Sonra yolda bir tanesi boğazıma yapışıp "bana para ver ulannn" diye bağırınca öğrendim dupe yapmışlar. Iron Bow falan var dupe yapılan itemler arasında. +7 hemde. Eğer aldığın merchant ezik bir char idiyse ve elinde bir iron bow +7 daha vardıysa (adıda UYT benzeri bir şey olmalı unuttum) hemen sat onu aldığından 10M fazlaya. ilk wipe da gider yoksa. Her ne kadar oyunu bıraktıysamda oynayanlara yardım etmek lazım :)[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar